Dainininkas nusileido tik Adolfui Hitleriui, užėmusiam 1-ąją vietą, bei serbų lyderiui Slobodanui Miloševičiui, kuriam atiteko 2-oji vieta.

Saddamas Husseinas, kuris pernai metais vykusioje apklausoje buvo pripažintas labiausiai nekiančiamu ir bijomu žmogumi, šiais metais tenkinosi 4-ąja vieta. Beje, į 5 - ąją nekenčiamiausių ir bijomiausių kategorijos vietą pateko Britanijos premjeras Tony Blairas.

Kadenciją baigiantis JAV prezidentas Billas Clintonas apklausos dalyvių buvo pripažintas mėgstamiausiu metų politiku. 2-oji vietą šioje kategorijoje atiteko Margaretai Thatcher, o 3-ioji – Londono merui Kenui Livingstone’ui.

Futbolininkas Davidas Beckhamas buvo įvardintas ryškiausia metų sporto asmenybe. 2-ąja vieta tenkinosi Sidnėjaus olimpinių žaidynių aukso medalio laimėtojas Steve’as Redgrave’as.

Dainininkas Robbie Williamsas nugalėjo net trijose kategorijose. Jam atiteko karščiausios superžvaigždės, mėgstamiausio artisto ir mėgstamiausio "linksmintojo" titulai.

Catherinai Zeta Jones atiteko gražiausios garsenybės titulas. Antra gražiausiąja garsenybe buvo pripažinta Velso princesė Diana.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją