Eglė Daugėlaitė, 27 - erių metų žurnalistė ir „Labas rytas, Lietuva“ laidos vedėja, kuri kas rytą sveikinasi su Lietuvos žiūrovais, bene dažniausiai matomas veidas LRT televizijoje.Visuomet diplomatiška, disciplinuota, santūri ir etiška. Paklausus apie vestuvių detales, ji kalbėjo nenoriai.

„Faktą patvirtinti galiu, tuoksimės vasarą, tačiau detalių atskleisti nenoriu. Vadovaujuosi antrosios pusės prašymu, nesidalinti asmeniniais dalykais“, - DELFI sakė E. Daugėlaitė.

Jauna moteris pasidžiaugė, sulaukusi DELFI skambučio tiesiogiai jai, nes dauguma sužinoti apie vestuvių detales, pasak Eglės, kreipiasi į jos draugus ir kolegas. Šią vasarą ištekėsianti E. Daugėlaitė apie svarbios gyvenimo šventės organizavimą pasakoti nepanoro.

„Vestuvės nebus gigantiškos. Anksčiau ar vėliau detales sužinosite. Vestuves organizuoti sekasi gerai. Daugiau jaudulio jaučiu ne dėl artėjančių vestuvių, bet dėl žiniasklaidos dėmesio, kuris vis didėja“, - dalijosi „Labas rytas, Lietuva“ vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)