Į iškilmingą vakarą sugūžėjo gausus būrys išsipusčiusių damų ir jas lydinčių vyrų. Prabangaus mados šou nepraleido Simona Burbaitė, Vytautas Rumšas, Oksana Zlatkovaitė, Agnė Jagelavičiūtė ir daugelis kitų. Palaikyti savo žmonos, šįvakar žengusios podiumu, atvyko ir verslininkas Aivaras Stumbras.

Gerokai vėliau nei buvo pažymėta pakvietime, į renginį atvyko ir besilaukianti Vita Pliadytė-Jakutienė su drauge Neringa Šiaudikyte. Ir nors moterys stengėsi išvengti dėmesio, nuo fotoblyksčių joms nepavyko pasislėpti.

Kelios dešimtys svečių šįvakar pademonstravo stulbinančią prabangą. Ne viena dama vakaro metu pasipuošė pačio Liutauro kurtomis suknelėmis, o rankose spaudė glėbius gėlių, kuriomis po šou už įspūdžių kupiną vakarą dėkojo dizaineriui.

„Nežabotos laisvės ir pašėlusių linksmybių laikai, be abejonės, atskleidė tikrąjį moteriškumo žavesį. Plačios kaklo iškirptės, balinta oda, „muselės“ ant veido ir krūtinės, paslaptingi šypsniai po vėduoklėmis ir gudrus koketavimas – tai tik ledkalnio viršūnė to, kas iš tiesų vyko dvaruose“, – susižavėjimo baroku neslepia dizaineris.

Pasak Liutauro, nuolatinės puotos, besaikė prabanga ir beprotiškas šėlsmas, vėliau inspiravęs masinius varguolių maištus, iš tiesų turėjo savotiško žavesio. „Kuriame dar mados etape buvo tiek nėrinių, sagučių, klosčių, užraitymų, aplikacijų ir kaspinų, jau nekalbu apie audinių įvairovę“, – stebisi L. Salasevičius.

Pasak „Madam pareis vėliau...“ įkūrėjo vienintelė baroko stileivų problema buvo drabužių patogumas, o tiksliau alinantis jų nepatogumas. „Dviaukščius tortus primenantys perukai turbūt mažiausiai kančių kelianti ansamblio dalis, prisiminkime veržiančius banginio ūso ir metalo plokštelių korsetus, beprotišką drabužių svorį ir nuolatinį iššūkį atrodyti grakščiai tvankioje žvakių prikaitintoje patalpoje“, – šypsosi dizaineris.

Įspūdingas ir spalvingas madų šou teatralizuotoje aplinkoje nugramzdino į prabangos, nežabotų fantazijų ir neatsakingos laisvės laikmetį, kuriame kiekviena dama galėdavo atrasti dalelę savęs. Drąsios, elegantiškos ir koketiškos, išdykusios, rafinuotos ir pasitikinčios savimi - visos jos naujos dizainerio 2016 metų kolekcijos įkvepėjos.

Iškilmingo renginio metu bus pristatyta pusė šimto originalių, rankų darbo, prabangių vakarinių suknelių modelių, kuriuos demonstruos ne viena įžymi Lietuvos moteris, gerbianti ir mėgstanti dizainerio kūrybą.

Vakarėlio viešnios ir svečiai - nuotraukų galerijoje!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)