L. Salasevičiaus sukurtas sukneles demonstravo visas būrys pramogų pasaulio garsenybių. Podiumu žengė grupės "Naujos pupytės" narės, Natalija Bunkė, Ingrida Kazlauskaitė, Oksana Zlatkovaitė, Šorena Džaniašvili, Milda Štakėnaitė, Aistė Šlapokaitė, Vilija Matačiūnaitė, Inga Stumbrienė.

Pirmą kartą L. Salasevičiaus modeliu tapo ir Oksana Pikul-Jasaitienė. Žinoma dainininkė tikino, kad ją šią pasiūlymas gerokai nustebino.

„Nesitikėjau, kad mano duomenis turinti moteris gali būti modeliu, - kaip visuomet žavingai juokėsi O. Pikul-Jasaitienė, - bet Liutauras pasiūlė ir aš negalėjau, o ir nenorėjau atsisakyti“.

Garsenybės, priėmusios dizainerio kvietimą pristatyti drabužių kolekciją, ant podiumo tapo vos atpažįstamos. L. Salasevičius garsių moterų išvaizdą pakeitė į pagalbą pasitelkęs ryškų makiažą, perukus.

„Įkvėpimo aš semiuosi iš visko: muzikos, kino, sapnų. Mane itin sužavėjo kino filmas „Didysis Getsbis“, todėl natūralu, kad ir vėl kolekcijoje jaučiama praėjusio amžiaus trečiojo dešimtmečio stilistikos įtaka. Tačiau aš tą laikotarpį interpretuoju savaip. Ir tai nėra vien tik blizgučiai, tai ir tamsioji vienišumo pusė, savotiškas liūdesys, melancholija. Man ne tiek svarbu, kiek aš parduosiu kolekcijos suknelių, kiek pats kūrybinis procesas, saviraiška, išsisakymas. Dabar moterį aš matau tokią: stiprią, šiek tiek liūdną, bet vis tiek moterišką ir ryškią“, – prieš kolekciją pasakoja dizaineris. Ši kolekcija – jau šeštoji mados kūrėjo istorijoje.

Kolekcijos pristatymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Pasiruošimas kolekcijai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (251)