Žinoma žurnalistų pora juokavo, kad šį restoraną pirmiausia atsidarė sau. „Mūsų šeima netoleruoja glitimo. „Vaflių namų“ virtuvėje jis tiesiog nenaudojamas. Alergiją kiaušiniams ir laktozei turintys asmenys gali rinktis įprastus vaflių priedus tik su veganišku kepiniu“, – susirinkusiems pasakojo restorano šeimininkai.

Degustaciniuose pusryčiuose dalyvavo Liucina ir Tadas Rimgailos, dizaineris Robertas Kalinkinas su sūnumi, „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė su širdies draugu, šokėju Tomu Legenzovu, modelis Simona Starkutė, „Pinup girls“ narė Viktorija Sutkutė, asmenininis treneris į namus Martas Kalendra, dizainerė Julija Žižė su dukra, televizijos laidų prodiuserė Goda Skačkauskaitė su sūnumi, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis.

„Pusryčiai man yra svarbiausias dienos maistas. Stengiuosi valgyti sveika ir sočiai, – pasakojo S. Starkutė. – Dažniausiai rytais verduosi košę, susiplaku natūralių sulčių kokteilį. „Vaflių namuose“ įsitikinau, jog vafliai gali būti puikus patiekalas pusryčiams. Tiesa, namie tokio dalyko nesigaminčiau – neturiu tam laiko, o štai užbėgti į restoraną papusryčiauti visada smagu.“

L. Rimgailė pasakojo, kas su savo vyru Tadu pusryčių ji niekada nevalgo. Moteris keliasi labai anksti, o pusryčiai yra jos mylimiausias valgis. „Aš esu vyturys, o Tadas pelėda. Rytais visada turiu puikų apetitą, tad suvalgau išties daug. Pietus suvalgau tada, kai turiu laiko, o vakarienės atsisakau. Pas mano vyrą viskas yra atvirkščiai“, – pasakojo vedybų planuotoja. „Vaflių namuose“ šeima lankėsi pirmą kartą ir nenusivylė. „Puikų įspūdį paliko patys vafliai. Jie stangrūs, minkšti, labai gerai pjaustosi ir labai skanūs. Be to, jie be glitimo. Net neįtartumei, jog juose nėra tradicinių kvietinių miltų“, – gražių žodžių negailėjo žinoma moteris.

Vilniuje, Žirmūnuose, „Ogmios mieste“ įsikūręs restoranas siūlo ne tik gardų pusryčių meniu. Mazalai savo restorano lankytojams jau įrodė, kad vafliai gali būti valgomi ne tik saldūs ir ne tik rytais. „Vaflių namai“ – tai ir verslo pietų ir draugų vakarienių vieta. Norintys užkąsti stipriau visada galės užsisakyti sočius vaflius su steiku, plėšyta kiauliena, daržovėmis, mango
ir bri sūriu. „Mūsų restorane sau patinkantį skonį ras ir išrankiausias klientas“, – sako restorano įkūrėjai.

„Ogmios mieste“ esantį restoraną itin pamėgo šeimos su vaikais. Dukterį auginanti šeima pasirūpino, jog „Vaflių namuose“ būtų įrengtas erdvi žaidimų erdvė vaikams. Joje yra įrengta žaislinė virtuvė, kur vaikai gali tėvams pagaminti valgyti, supynės. „Pagalvojome ir apie vakarienei užsukančius tėvus, kurie neturi kur palikti vaikų, tačiau taip pat nori susitikti su draugais, ramiai pavakarieniauti. Tėvai galės mėgautis vakariene, o vaikai čia pat žais“, – pasakojo „Vaflių namų“ šeimininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)