„Net neabejoju, kad plastinės chirurgijos tema mano šou sulauks nemažai aptarimų, bet aš vis tiek žadu su savo žiūrovėmis kalbėtis be užuolankų. Juoba mano mintys būtent šia tema labiausiai iškraipomos pagal oponentų pageidavimus. Dažniausias priekaištas – tu visada buvai prieš operacijas, o dabar pati tapai jų auka. Arba dar tas labai geras: tu tapai nepanaši į save. Arba apskritai meta kozirį – atseit manęs nebegali atpažinti. Žinot, ką manau? Give me a break. Šį kartą be užuolankų kalbėsiu ne tik aš, bet ir žmogus, kuris apie šią sritį žino daug daugiau už mus visus kartu sudėjus“,- intriguoja Agnė.

Grožio temai atskleisti, šou prodiusuojanti kūrybos namų ELITAZ komanda, Siemens arenos sceną žada paversti tikra pokalbių laida, kurią moderuos vienas ryškiausių televizijos laidų ir podcast‘ų vedėjų šalyje Rolandas Mackevičius, puikiai žinantis, kaip nepatogiais klausimais iš žinomų žvaigždžių ištraukti visą informaciją, rašoma spaudos pranešime.

Agnė Jagelavičiūtė

„Galiu valandų valandas kalbėti apie stilių, tačiau grožio temoje yra žmonių, žinančių daug daugiau už mane. Visus pagrindinius klausimus apie plastinę chirurgiją šiame šou atsakys chirurgas Donatas Samsanavičius, apie makiažo taisykles ir siaubingas moterų daromas klaidas kalbės žinoma visažistė Alinka (Alina Silivanova), plaukų šukuosenų, dažymų ir kirpimų temą atskleis žmogus, žinantis, kaip net iš nupeštos vištos padaryti gražiausią gulbę, o apie tai, kodėl grožiu būtina pasirūpinti ir iš vidaus, kiekvienai norinčiai papasakos maisto papildų „Biosil“ specialistės. Kartu su šiais savo sričių profesionalais, vos per vieną vakarą sudėliosime visus stiliaus taškus grožio temoje. Žiūrovės gali pasiruošti užrašines žymėtis pagrindiniams punktams, nes šios informacijos mano knygoje neras“,- apie grožio rubriką savo šou kalba A. Jagelavičiūtė.

Dar prieš kelias savaitės Agnė savo „instagram“ paskyroje ragino bilietus į jos šou nusipirkusias moteris, registruotis net dviem išskirtinėms dovanoms – spintos revizijai jų namuose ir visiškam įvaizdžio ir stiliaus keitimui. Būtent jį, šou metu atliks grožio ir stiliaus profesionalai bei geri A. Jagelavičiūtės bičiuliai.

„Vienos laimingosios įvaizdžio transformaciją šou metu galės stebėti visos žiūrovės. Pasitikiu savo komanda ir žinau, kad šie žmonės gali padaryti stebuklus. Renginio metu, užkulisiuose įrengsime specialią erdvę, kurioje vienai laimingajai bus pakeista šukuosena, padarytas būtent jai tinkantis makiažas, pakeistas stilius ir atrinkti drabužiai tinkantys būtent jos figūros tipui - šią atsakomybę, žinoma, prisiimsiu pati“,- apie šou detales pasakoja A. Jagelavičiūtė.

Išskirtinis stiliaus vakaras, kurį palydės netikėti šokėjų ir atlikėjų pasirodymai bei dovanos - jau gruodžio 4 dieną, Vilniaus Siemens arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)