„Stengiamės sąžiningai vykdyti visus nurodymus ir likdami namuose prisidėti prie kovos su virusu. Dabar namuose esu ir mokytojas, ir mokyklos direktorius, ir restorano vadovas, ir sporto treneris, ir psichologas, ir gydytojas, ir gimtadienio klounas... Mes ir maistą stengiamės užsisakinėti – per tris savaites gal tik kartą buvau nuvykęs iki vaistinės.

Žinant visas aplinkybes, iš karto buvo aišku, kad šis Kristupo gimtadienis bus specializuotas. Žinoma, kiekvienam palinkėčiau karantinuotis su tokia gausia šeima. Mūsų namai – pilni. Daug judesio ir jokio vienišumo. Socializacijos ir bendravimo trūkumo tikrai nesijaučia. Atvirkščiai, jo gausu. Gimtadienyje taip pat buvo pilna žmonių“, – kalbėjo televizijos laidų vedėjas.

Deja, vyresnio amžiaus artimieji – močiutės ir seneliai, su kuriais šeima itin artimai bendrauja, šįkart šventėje dalyvauti galėjo tik stebėdami gimtadienį per internetinę kamerą.

„Esame izoliuoti ne nuo žmogiško ir emocinio kontakto – tik fiziškai. Ir vakar mes kuo puikiausiai susisiekėme telefonais, parodėme, kaip mažylis ir visi mes atrodome, kaip pasipuošėme. Ir palinkėjimų gausos sulaukėme. Maža čia problema. Jeigu tik tokie apribojimai, mes pasiruošę per visus gimtadienius izoliuotis, kad tik greičiau viskas išsispręstų“, – kalbėjo daugiavaikis tėtis.

K. Krivickas visą šeštadienį tikino praleidęs virtuvėje – gimtadienio proga pirmą kartą šeimai gamino populiarųjį tortą „Medutis“.

„Gaminau pats, bet, jei žmona ar dukra kokiame internetiniame recepte pamatydavo vieną ar kitą niuansą – šūkteldavo. Laimei, viskas pavyko puikiai. Produktus, balionus buvome užsisakę internetu. Dovanėlę šiokią tokią irgi radome. Aišku, didžiausia dovana – dėmesys. Bet buvome užsakę ir metro dydžio pripučiamą guminį baseinėlį, kamuoliukų bei medinę dėlionę. Viską radome parduotuvėje, kuri šiuo metu yra lengviausiai visiems prieinama. Vyrukas gavo daug dėmesio ir buvo labai patenkintas.

Smagu ir linksma buvo matyti, kad toks mažas žmogelis supranta, jog tai yra jo ypatinga diena. Kai kulminacijoje buvo uždegta žvakutė ant torto – jis pats pasilenkė jos užpūsti. Gal kada nors kokiame filme buvo matęs...?“ – pasidžiaugė pašnekovas ir pridūrė, kad jaunėlis jau moka stovėti bei, prisilaikydamas, vaikščioti.

Kristupas šypsojosi pasakodamas, kaip dailiai gimtadienio metu atrodė jo žmona Jurgita.

„Mamai buvo proga pasipuošti ir panaudoti kosmetiką. Kaip ir visos žinomos moterys, dabar pati, savarankiškai pasidažė, prisiminė jaunystę“, – pasakojo Kristupas.

Žinomas vyras taip pat pasidžiaugė pastebėjimu, kad į šeimos šventę internautai sureagavo itin aktyviai.

„Matyti, kad dabar teigiamų emocijų ir spalvų poreikis yra didžiulis. Sulaukėme daug teigiamų komentarų. Matosi, kad žmonėms svarbu žinoti, jog gyvenimas toliau sukasi ratu ir jis yra toks pats gražus. Kad aplink ne vien tos juodos, blogos žinios. Norisi visiems padėkoti už linkėjimus“, – kalbėjo žinomas vyras.

Neilgai trukus šeima žada surengti dar vieną šventę. Kadangi Krivickų dukros Faustos gimtadienis jau balandžio 14-ąją, o ankstuko Augusto – gegužės 26-ąją, dvi progas šeima sujungs į vieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)