„Tai – visiški gandai, kurie mus pačius nustebino. Gal tokios kalbos kilo dėl to, kad mano vyras šiuo metu Vilniuje, o aš Palangoje su vaiku ilsiuosi. Gandai galėjo kilti dar ir dėl to, kad mano vyras nuo liepos mėnesio būna praktiškai vienas, o mes susitinkame tik savaitgaliais. Šiaip aš gyvenu vaiku, nenorėjom su vaiku kraustytis į Vilnių. Kaune yra mano šeima. Vilniuje Vilmantas daug sportuoja, turėjo po traumos pasiruošti sezonui. Aš nenorėjau jam trukdyti, nesame „susiklijavę“, kad visur būti kartu. Vaikas mažas, natūraliai jis vargina, sportininkui reikia pailsėti. Gal jį kas nors matė mieste vieną, su draugais... Todėl ir kilo šios kalbos. Draugai negalėjo to papasakoti, nes tikri draugai žino, kad viskas yra gerai“, - priežastis dėl ko kilo kalbos apie poros skyrybas vardino moteris.

Guostė neatmetė galimybės, kad tokius gandus galėjo paskleisti ir vyro gerbėjos: „Pagalvojau, kad gal kokia buvusi meilė. Viena iš jo buvusių draugių ilgą laiką negalėjo susitaikyti, kad įvyko skyrybos. Žinoma, nesutarimų kaip ir kiekvienoje šeimoje būna, gal kokie žmonės tai pamatė. Juk tai yra natūralu, kai yra mažas vaikas, visos šeimos tą turi praeiti. Tačiau kalbų apie skyrybas tikrai nebuvo.“

„Neatmetame su vyru tokios galimybės, kad tai galėjo būti gandai iš krepšinio komandos draugų. Šiuo metu mano vyras nežais šitoje komandoje, jį paskolino kitiems. Tai buvo pranešta beveik prasidėjus sezonui, kad jo atsisako, vyras kitos komandos turėjo ieškoti paskutinę minutę. Aišku, čia krepšinio reikalai“, - svarstė grupėje „Kitokios“ anksčiau dainavusi mergina.

2012 sausį Guostė ir Vilmantas amžiną meilę prisiekė Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje. Pora augina metukų amžiaus sūnų.

Moteris kaip įrodymą, kad šeimoje yra viskas gerai į DELFI redakciją atsiuntė neseniai darytą nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)