Laimėtojas paaiškės burtu keliu. Konkursas vyksta iki ketvirtadienio (kovo 6 d.) 20:00.

Vienas garsiausių šalies dizainerių bene metus dirbo prie šios pirmosios, riboto tiražo marškinėlių kolekcijos, kuria stilingai ir tuo pačiu šmaikščiai pasakojama legendinio krepšinio klubo istorija.

„Kiekvienas sporto sirgalius turi savo prisiminimus. Vieniems tai gėrio ir blogio kova finaluose su „CSKA“. Fantastiški Arvydo Sabonio dėjimai į Raudonosios armijos flagmano krepšį lyg smūgiai į sutrūnijusios imperijos sieną. Pergalės - lyg pirmi laisvės pranašai, kai maža tauta pajuto galinti ir norinti nugalėti didžiulį, bet nerangų Sovietų imperijos Frankenšteiną. Kiti prisimins į Kauną iš už Atlanto, tolimosios Argentinos, atvežtą gražuolę Pasaulio klubinių čempionų taurę. Jaunesniajai sirgalių kartai – Kauno „Žalgirio“ istorija, tai Eurolygos triumfas ir nuolatinė kova su VilniausLietuvos rytu“ dėl šalies krepšinio sostinės vardo“, – kalbėjo A. Pogrebnojus.




Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)