Prieš 20-40 milijonų metų susiformavusioje nedidukėje Ispanijai priklausančioje vulkaninės kilmės saloje apsilankiusi lietuvaitė susilaukė didelio dėmesio ne tik iš laivo kapitono, susidomėjimo neslepiančių turistų, vietos žvejų, kurie dosniai žarstė dailiai merginai komplimentus.

Seksualiausia Lietuvos mergina vadinama M. Šalčiūtė prisipažino prie dėmesio jau pripratusi ir jos nebestebina nepažįstamųjų šūksniai, švilpavimai ir žarstomi komplimentai.

„Pradedu priprasti ne tik prie vyrų, bet ir prie moterų dėmesio, - sako iš minios dėl savo išpuoselėtos išvaizdos išsiskirianti mergina.

„Komplimentų sulaukiu tiek iš merginų, tiek iš vaikinų. Ir iš vaikų, ir iš suaugusiųjų, - neslepia ji. - Visų žmonių dėmesys paglosto širdį“.

Koks išgirstas komplimentas Moniką labiausiai pamalonina?

„Galbūt tai, kad aš esu liekna, - sako įspūdingų kūno formų savininkė. - Paauglystėje buvau priaugusi svorio, todėl dar iki šiol šiek tiek kompleksuoju - visada noriu būti lieknesnė. Todėl kai pasako, kad esu liekna, jaučiuosi labai gerai.“

44 kilogramus sverianti M. Šalčiūtė pasakoja, kad visi jos priaugti papildomi kilogramai daugiausiai matosi ant klubų ir krūtinės. Tačiau dėl to juk nerimauti nereikėtų. Daugelis moterų dėl riesto užpakaliuko ir iškilesnės krūtinės ryžtasi gultis ant operacinio stalo, dedasi implantus.

„Man gražu, kai moteris turi dailią krūtinę ir liekną liemenį. Ar esu patenkinta savimi? Džiaugiuosi, kad gimiau. Vien dėl mamos nieko nekeisčiau, nes ji man padovanojo dalelę savęs, perėmiau daug jos bruožų. Nors mes nesame labai panašios, esu tamsi blondnė, o mama buvo kaštoninės spalvos plaukais. Bet visų mūsų šeimos moterų figūros yra vienodos“, - pastebi ji.

Monika pasakoja, kad iš plastinės chirurgijos klinikų dažnai sulaukia pasiūlymų pasitobulinti savo išvaizdą.

„Mane nuolatos kviečia, siūlo nemokamai pasidaryti kažką. Bet aš atsisakau. Jei ir ryžčiausi tokiam dalykui, tai tikrai ne dėl reklamos, kad man procedūros būtų pigesnės. Jei to norėčiau, dirbčiau, užsidirbčiau ir susitvarkyčiau. Niekam nepasakočiau, nes tai yra pakankamai asmeniška, - neabejoja Monika. - Jei būčiau norėjusi, jau būčiau pasitobulinusi.“

Tiesa, viena gražiausių šalies merginų prisipažįsta, kad ji visai norėtų padailinti savo nosytę. O kaip pripūstos lūpos? Dabar juk labai populiaru demonstruoti putlias lūpas.

Angelina Jolie pasididinusi lūpas. Ir niekas nelaiko jos nenatūralia gražuole. Atvirkščiai – ji vadinama grožio etalonu. Mano kai kurios draugės savo lūpas pasitvarkė, bet taip tragiškai atrodo. Nepykit, bet rezultatas išėjo tikrai ne toks, kokio tikėtasi, - rėžia ji. - Aš atrodyčiau kaip sumušta. Geriau jau taip, kaip yra – būti ne tokiai jau gražiai, bet estetiškai ir tvarkingai. Gerai man ir be ančiuko lūpų.“

M. Šalčiūtė prisipažįsta, kad jai visada malonu išgirsti komplimentus apie jos šypseną ir akis – daugelis galvoja, kad žalios jos akys yra dėl kontaktinių lęšių.

M. Šalčiūtės viešnagė negyvenamoje Lobos saloje – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (294)