Anna nusprendė apsigyventi ne prabangiame viešbutyje, o pas draugus, kurie saloje turi apartamentus. Galvos apdangalų kūrėja neleido dienų tinginiaudama, o mieliau rinkosi aktyvesnį poilsį. Aplankė Kipre esančius miestus, plaukiojo su jachta, apžiūrėjo turistų pamėgtas vietas. Anna nepraleido progos užsukti ir į vietinių pamėgtus restoranus, kur skanavo įvairiausius patiekalus. Vienas iš tokių, palikusių didžiausią įspūdį, aviena, gaminta šešias valandas, patiekiama su įmantriai paruoštomis bulvėmis.

„Skanavau trešnėmis ir arbūzais, tai mano mėgstamiausi vaisiai. Žinoma, nepamiršau pasilepinti saulės voniomis ir šilta jūra, iš kurios nesinorėjo išlipti“, - su DELFI atostogų įspūdžiais dalinosi mergina, Vilniuje sulaukianti daugybės komplimentų dėl puikaus įdegio.

Nors žavi šviesiaplaukė sulaukia daugybės vyrų dėmesio, vakarėliuose dažniausiai pasirodo lydima draugės. Pasiteiravus, su kuo atostogauti vyko Anna, mergina kalbėjo itin paslaptingai. „Aš niekada nebūnu viena. Mano asmeninis gyvenimas toks nuostabus ir įdomus. Aš nenoriu, kad kas nors į jį lįstų. Gal kada nors apie jį papasakosiu, bet dabar dar tam ne laikas. Aš ilsėjausi, mėgavausi atostogomis.“

Pašnekovė atskleidė, kad jos širdį galėtų užkariauti vyriškas, rusų tautybės vyras: „Man patinka vyriški vyrai. Kipriečiai ne mano skonio. Kadangi pati esu slavų tautybės atstovė, labiausiai simpatizuoju rusams. Jie geri, teisingi, mokantys dalinti dėmesį.“

DELFI nuotraukų galerijoje: Annos Mois atostogų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)