Bent taip tvirtina naujos eksprezidento biografijos "Nebaigtas gyvenimas " ("An Unfinished Life") autorius Robertas Dallekas (Robertas Dalekas). Pasak jo, prezidentas mėgavosi seksu su 19-mete praktikante oficialiose kelionėse, taip pat "greičiausiai ir Baltuosiuose rūmuose", pirmadienį rašo laikraštis "New York Daily News".

Ši afera Johnui F. Kennedy toli gražu nebuvo vienintelė apskritai, tačiau "vienintelė su praktikante". "Tada buvo daug moterų", - laikraščiui sakė Robertas Dallekas.

Autorius savo knygoje remiasi buvusia Johno F. Kennedy darbuotoja Barbara Gamarekian (Barbara Gamarekijan). Šiandien 77 metų moteris atsisako atskleisti praktikantės vardą.

Gandų apie daugybę Johno F. Kennedy meilės santykių, be kita ko, su Holivudo žvaigžde Marilyn Monroe (Merlin Monro), buvo visą laiką. Tačiau jo valdymo laikais tokios "viešos paslaptys" nebuvo komentuojamos. Tada asmeninis prezidento gyvenimas buvo laikomas šventu dalyku. Billo Clintono ir M.Lewinsky meilės romanas, kaip žinoma, tapo tikru skandalu.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją