Iš Niujorko (JAV), kur gyvena jau kelerius metus, į Lietuvą parvykusi G. Rusytė klube pasirodė viena pirmųjų. Vos atvykusią G. Rusytę apsupo fotografai ir žurnalistai, o buvęs modelis kantriai atsakinėjo į klausimus.

Tiesa, renginio vedėja ilgai neužsibuvo ir linksmybes baigė bene anksčiausiai – puošnią baltą suknelę vilkėjusi G. Rusytė klubą paliko dar prieš 1 val. nakties.

Tuo tarpu vakarėlis klube vis labiau įsibėgėjo, o pratęsti oficialios dalies susirinko pagrindiniai „M.A.M.A“ laureatai.

Fotografų objektyvai krypo į net keturis apdovanojimus susišlavusį Donatą Montvydą bei metų atlikėja pripažintą Justę Arlauskaitę – Jazzu.

Beje, pastaroji renginyje pasirodė su mama Aukse, kuri per oficialią apdovanojimų dalį jai įteikė apdovanojimą.

„Negaliu patikėti. Mama dvi dienas žinojo, kad aš laimėjau ir nieko man nesakė – juk mes kartu gyvename! Tai man buvo didelė staigmena“, - atsiėmusi apdovanojimą DELFI teigė Jazzu, šį titulą pelniusi antrą kartą iš eilės.

Kauno klubas „Mojo Lounge“ penktadienio vakarą buvo sausakimša – į vadinamąsias dūzges atvyko „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, „Pinup Girls“ merginos, metų roko grupe išrinktos „Freaks on Floor“ vaikinai, scenos veteranas Aleksandras Ivanauskas - Fara iš grupės „Rondo“, metų grupės titulą pelniusios „Liūdni slibinai“ nariai, grupė "ŽAS".

Vakarėlyje taip pat dalyvavo tokie atlikėjai kaip Monika Linkytė, Sasha Song, Vaidas Baumila, aktorės Milda Štakėnaitė ir Sandra Daukšaitė – Petrulėnė ir jų kolega Kęstutis Jakštas bei kiti žinomi žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)