Visos jos yra žinomos, visos jos dailios šviesiaplaukės, ištekėjusios moterys. Savo karjerą šios trys damos išbandė tiek televizijoje, tiek muzikinėje scenoje.

Agnė Grigaliūnienė savo karjerą pradėjo merginų grupėje „Uogos“. Vėliau kurį laiką koncertavo kaip solo atlikėja. 2011-aisiais ji debiutavo kaip pokalbių laidos „Ką manai?“ vedėja. Vėliau vedė rytinę informacinę laidą „Nauja diena“. Taip pat realybės šou „Paslapčių namai“.

Inga Jankauskaitė savo karjerą taip pat pradėjo su muzika. Dar paauglystėje ji dainavo Lino Adomaičio grupėje „L+“. Vėliau ji dalyvavo muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ su Česlovu Gabaliu. Vėliau aktorė I. Jankauskaitė kelis metus vedė „Žvaigždžių duetus“, kitus muzikinius projektus ir TV renginius.

Inga taip pat neapleido ir dainavimo - kartais surengia savo koncertus, kuriuose atlieka romansų dainas.

O. Pikul-Jasaitienė be to, kad dainuoja grupėse „Naujosios Pupytės“ ir „Pop Ladies“ taip pat vedė TV laidas: „Kažkas atsitiko“, „Karštas vakarėlis“, „Žvaigždžių dešimtukas“.

Visos šios žavios moterys yra laimingai ištekėjusios. I. Jankauskaitė augina tris vaikus, A. Grigaliūnienė vieną, O. Pikul-Jasaitienė šiuo metu laukia šeimos pagausėjimo.

Negana to, visos šios moterys yra gimusios tą pačią dieną - sausio 10. Šį šeštadienį A. Armoškaitė ir I. Jankauskaitė minės savo 34 gimtadienį.

O. Pikul-Jasaitienei sausio 10 sukanka 31-eri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (312)