Norintys turėti kalėdinę nuotrauką, galėjo sudalyvauti šventinėje fotosesijoje. Fotostudijoje buvo įrengtos septynios kalėdinėmis dekoracijomis puoštos erdvės, tad kiekvienas svečias galėjo pasirinkti tai, kas patinka labiausiai. Nuotraukas įamžino fotografas Tomas Brazinskas.

„Kalėdų medžio“ inicijuoto vakarėlio nepraleido ir žinomos Lietuvos šeimos, Kalėdų karštinei neabejingos garsenybės. Kalėdinėje popietėje dalyvavo Ali ir Patricija Gadžijevai su sūnumi Ajumi, Liucina Rimgailė, Viktorija Šaulytė, Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru, Vidmantė Martikonytė su vyru Pauliumi ir sūnumi, Inga Stumbrienė, Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė su sūnumi, Deimantė Kazėnaitė su Gediminu Žilinsku, Alesia Mačiulis, Sotera Sveikauskaitė, Urtė Šilagalytė, Viktorija Jakučinskaitė su šeima, Ugnė Galadauskaitė su širdies draugu, Diana Dargienė su dukrele Une, Rūta Mackevičiūtė ir Eduardas Fedotovas ir kiti.

Šventės iniciatoriai – elektroninė Kalėdų medžių parduotuvė „KaleduMedis.lt“ pasistengė, kad pramogų netrūktų visiems renginio dalyviams. Svečių laukė studijoje sukurtas Kalėdų medžių miškas iš 32 eglučių. Papuoštų eglučių dekoracijomis pasirūpino namų apyvokos ir interjero prekių salonas „Alan deko“. Kalėdinės popietės metu buvo pateikti šeši skirtingi eglių dekoravimo variantai. „Pagal rytų horoskopą šie metai yra Geltonosios žemės šuns metai. Eglutes rekomenduojame puošti auksiniais, šviesiai raudonais, geltonais, rudais bei plytų spalvos žaisliukais, derinant juos su šuns simbolikos žaislais“, – pataria „Alan deko“ stilistai. Renginio metu profesionalios dekoratorės mokė svečius, kaip stilingai ir paprastai supakuoti Kalėdų dovanas.

Kalėdinės fotosesijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)