Tai nepatiko pačiai herojai. Portalui MIESTE.lt moteris piktinosi A. Užkalniu ir teigė esą jis sumontavo moters nuotrauką kartu su Vladimiru Putinu. Dėl šios priežasties ji pasijautė įžeista ir žadėjo paskleisti juodosios magijos kerus.

"Jis šiukšlė, tualeto turinys. Nenešios jo ilgai ši žemelėį. Jis įkėlė į mano nuotrauką Putiną, o aš atliksiu ritualą", - gąsdino moteris ir vėliau plačiau pakomentavo, ką turi galvoje.

"Aš neskaitau komentarų. Skaičiau tik ten, kur Užkalnis parašė. Yra negražių komentarų, tokius rašo neišprusę žmonės, nes jeigu jie Meilę, Gėrį juodina, tai tada kaip jie patys gyvena? Vien blogiu?

Suprantu ir žinau, kad kiekvienas žmogus yra skirtingose šios Planetos klasėse (kaip ir mokykloje). Jie tiesiog negali suprasti, nes yra žemesnėje klasėje nei aš. Tik kaip jie nebijo manęs? Jie nesupranta, ką gali juodoji magija", - savo mintis tęsė L. Ramanauskienė.

"Jei aš skaityčiau blogiukų komentarus, tai pati tapčiau nešvari. Nes kiekvieno žmogaus mintys, kurias mes perskaitome, veikia ir mūsų energiją, aurą", - kalbėjo MIESTE.lt pašnekovė.