„Visada, kiekvienoje laidoje, laukdavau to atlikėjo ar grupės, kuri mane „nurautų“, kur man būtų taip gražu – džiaugčiausi, kad Lietuvoje yra tokia grupė. Bet vis nesulaukdavau ir galvodavau: kaip čia dabar, trūksta šviesos ir tamsos mišinio. Supratau, kad jei labai trūksta, reikia pabandyti padaryti pačiai. Taip prasidėjo pirmas naujas albumas“, - „Žinių radijo“ projekte „Sumaniausia klasė“ kalbėjo dainininkė.

Kūryba buvo ne vienintelis faktorius, dėl ko J. Šeduikytė paliko televiziją. Dainininkė sako, kad ją buvo aplankiusi „televizinė liga“.

„Tai yra dalykas, kurio galbūt ten dirbantys žmonės nepastebi. Laikas nuo laiko reikia išeiti iš televizijos, nes yra toks apgavystės momentas. Kai tu vedi laidą, tau atrodo, kad ją žiūri daug žmonių ir kad esi kažkuo ypatingas. Kai tik pagalvoji, kad esi kažkuo labai ypatingas ir kitoks nei visi kiti žmonės aplinkui, reikėtų pailsėti nuo televizijos ir grįžti tada, kai norėsi kažką konkrečiai pasakyti tuo, kad ten esi ir turi teisę šnekėti daugiau žmonių“, - kalbėjo dainininkė.

Visą laidos „Sumaniausia klasė“ įrašą klausykite čia.