Prieš išskrisdama į Londoną, trečiadienio vakarą sostinėje K. Ivanova paminėjo gimtadienį su savo draugais ir artimiausiais bičiuliais bei ta pačia proga pažymėjo savo antrojo grožio salono atidarymą.

Ar negaila buvo savo asmeninę šventę paaukoti darbui?

„Savo antrosios grožio studijos atidarymui skyriau didelį dėmesį, man tai labai svarbu. Todėl šįvakar į salono atidarymą suvažiavo daug draugų iš Klaipėdos, Kauno, - DELFI pasakojo K. Ivanova. - Šis vakaras man yra pati geriausia gimtadienio dovana, nes pirmą kartą po vienu stogu sugužėjo patys artimiausi žmonės.“

Su gimtadieniu K. Ivanovos pasveikinti atvyko ir jos šeima – tėvai, sesuo Natalija Bunkė. Bičiulės Ingrida Kazlauskaitė, Katažina Niemycko, Vaida Skaisgirė, Dainė ir Donatas Baumilos, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Tadas Rimgaila, primarijus Nerijus Juška, balerina Kristina Tarasevičiūtė, Irena Marozienė, Mantas Petruškevičius. Susirinkusieji vakaro kaltininkei sudainavo „Su gimimo diena“, teikė gėles ir dovanas.

Tiesa, Kristiną svečiai sveikino ne tik gražios asmeninės sukakties, bet ir antrojo salono atidarymo proga. Iliuzionistas Mantas Wizardas padėjo salono šeimininkei perkirpti raudiną juostelę.

DELFI jau rašė, kad pati vakaro kaltininkė sau dovaną pasidovanojo dar prieš gimtadienį. Kristina panoro įgyvendinti seną savo svajonę lankyti profesionalius makiažo kursus pradedantiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)