Svečiai į viešbutį rinktis pradėjo dar prieš šešias. Skambant fortepijono muzikai jie šnekučiavosi tarpusavyje viešbučio hole, kėlė prabangaus gėrimo taures, mėgavosi užkandžiais ir nekantriai laukė atvykstant jaunavedžių. Linksmybių vairas buvo patikėtas aktoriui Vytautui Rumšui jaunesniajam. Visais organizaciniais reikalais, kaip ir dieną, rūpinosi renginių organizatorė, verslininkė Rasa Arlauskienė.

Ponia Kristina Brazauskienė, kurios valdose ir buvo surengta sūnaus šventė, atvyko pasipuošusi kita suknele. Kaip DELFI sakė moteris, savo įvaizdžiu ji rūpinasi pati ir į dizainerius pagalbos nesikreipė.

Kaip ir į ceremoniją dienos metu, į viešbutyje surengtą vakarienę atvyko Macijauskų šeima, aktorė Eglė Jackaitė, futbolo treneris Edgaras Jankauskas su naująja drauge. Tarp svečių buvo galima išvysti ir jaunikio tėvą, pirmąjį K. Brazauskienės vyrą Antaną Butrimą.

„Niekuo nesirūpinau. Jie yra savarankiški suaugę žmonės. Viskuo pasirūpino patys. Jie turi puikų skonį ir viskas patiems puikiai pavyko“, – po ceremonijos kalbėjo ponia Kristina, paklausta, kodėl neprisidėjo prie šventės organizavimo. Ji atskleidė, kad vestuvės vyks pagal lietuviškas tradicijas. Patiekalai vakare vyksiančios puotos metu taip pat lietuviški.

Vestuvių puotos svečiai - DELFI galerijoje:

Bus papildyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)