Moteris seksualiu ir jaunatvišku įvaizdžiu išgarsėjo prieš du dešimtmečius. Šiandien ji – brandi, tačiau ne mažiau žavi nei savo karjeros pradžioje. Ji – dviejų vaikų mama, mylima žmona.

Jurgita Tvarijonaitė – bene žymiausias visų laikų Lietuvos modelis, o jos populiarumo žvaigždė sužibo dar tuomet, kai pramogų pasaulis šalyje tik formavosi. Šiandien ji mėgaujasi ramiu gyvenimu ir šeima.

„Gyvenu tikrą gyvenimą, nes ankstesnis mano gyvenimas, bėgimas per rampos šviesas, lėktuvai, kelionės, darbas... Visa tai buvo gyvenimas it teatre. Šiuo metu gyvenu kaip tikra mama. Darau viską tą patį, ką daro mamos. Jau galiu ir šiek tiek įkvėpti, nes mano mažiukas pradėjo lankyti darželį. Iki šiol atrodė, kad gyvenau ne savo, o vaikų gyvenimą, bet tas periodas toks yra, kad daugiausiai turiu duoti dabar“, - TV3 televizijos gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ kalbėjo J. Tvarijonaitė.

Dėl šeimos Jurgita atsisakė sėkmingos karjeros. Ji tvirtina, kad motinystė atnešė tikrąją pilnatvę. Mamos pareigoms ji atsidavė visa širdimi.

„Kai atsiranda šeima, įvyksta kardinalus pasikeitimas. Žaviuosi moterimis, kurios viską suspėja. Esu maksimalistė, jeigu ko imuosi, darau viską maksimaliai, nesblaškau“, - sako ji.

Du sūnus su vyru Edgaru Vaškevičiumi auginanti Jurgita šiandien prisimena, kaip juodu susipažino. Kaip pasakojo pati pašnekovė, anuomet žmonės susipažindavo gatvėje, mat nebuvo socialinių tinklų.

„Ėjau į stotelę, į troleibusą, o jis perbėgo gatvę ir sako man: „Laba diena, panele“. Taip ir susipažinom. Nenorėjau duoti jam savo telefono, bet troleibuso durys tuo metu atsidarinėjo, pagalvojau, tiek to, nei jis ten mane prisimins. Grįžtu namo, lupuosi kiaušinį, žiūriu, skambina jau ir pasiūlė susitikti. Taip ir prasidėjo draugystė. Iš pradžių net nemanė, kad bus labai rimtai, bet... tas, kuris viršuje, taip sudėsto gyvenimėlį, kad taip ir gyvename, kaip mums skirta. Ir ačiū jam“, - kalbėjo J. Tvarijonaitė.

Kai užgimė poros meilė, prasidėjo Jurgitos karjera, todėl poros pasimatymai buvo itin reti. Moteris neslepia: buvo ir abejonių, ir ašarų, ir sunkių akimirkų. Tačiau galiausiai abu suprato, kad yra skirti vienas kitam.

„Gyvenau ketverius metus Londone, ketverius Milane. Daug kelionių. Bet mes susitikdavom, nes jis atskrisdavo. Nebuvo mėnesio, kad nesusitiktume. Jis turėjo galimybę rinktis, pasižvalgyti. Ir aš tą pačią galimybę turėjau. Gyvenimas viską sudėsti taip, kaip skirta“, - pasakojo ji.

Mylimasis dėl Jurgitos karjeros ir pasirinkimų niekuomet nedvejojo ir palaikė kiekviename žingsnyje.

„Jis viską žinojo, jis manim pasitikėjo, jis kiekvieną mano skrydį, kiekvieną darbą žinojo. Visapusiškai pasvėrus, tai buvo tas žmogus, kuris mane gerbs ir mylės, kuris bus geras tėtis. Nuojauta tokia buvo“, - pasakojo pašnekovė.

Jurgita ir Edgaras kartu jau 25 metus. Kokia yra jų ilgaamžių santykių paslaptis?

„Kartais pasiginčijame. Dabar gyvename ramiau, tarsi plaukiame. Bet buvo, kai draugavome, nes dabar visą tai jau esame praėję. Buvo visokių ultimatumų, ir aš jam, ir jis man. Buvo, kad skyriausi ir verkiau, ir iki galo negalėjau išsiskirti. Bet, matyt, per tiek metų apsišlifavome“, - pasakojo ji.

Jurgita – itin graži moteris, tačiau atvirauja, kad vyras niekuomet nekėlė pavydo scenų. Jos manymu, santykiai be pasitikėjimo nėra įmanomi.

„Ilgalaikiai santykiai nevyksta savaime. Kiekvienas turi įdėti, kad jie tokie būtų. Turi būti absoliutus pasitikėjimas. Aš jam prieš vestuves pasakiau, kad niekuomet netikrinsiu, nešnipinėsiu. Moteris tą pajustų. Esu emocionali, galiu užsiplieksti, pasakyti baisių dalykų. Mano vyras yra labai ramus. Jį išprovokuoti sunku. Aš smarkesnė, jis ramesnis, tačiau jo pozicija yra stipri ir jis nėra antras šeimoje. Aš esu antra šeimoje“, - sako ji.

Namų jaukumą sukūrusi Jurgita tvirtina, kad nuo moters priklauso jauki namų atmosfera, tačiau vyro vaidmens ji taip pat nesumenkina. Savo vyrui ji jaučia ne tik meilę, bet ir pagarbą.

„Šeimoje viskas nuo moters daugiau priklauso“, - įsitikinusi ji ir pridūrė, kad be pagarbos negalimi jokie santykiai.

„Privalai gerbti vyrą. Vyras šeimoje turi būti tas medžiotojas, ta galva. Visa atmosfera priklauso nuo moters“, - sako ji.

Plačiau – TV3 televizijos laidoje „Raudonas kilimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)