Tarp susirinkusių svečių buvo galima sutikti serialo aktorius Džiugą Siaurusaitį, Roką Petrauską, Vitaliją Mockevičiūtę, Darių Petkevičių, Tomą Žaibų ir kitus kūrybinės komandos narius, taip pat stilistus Joringį Šatą ir Viktoriją Šaulytę, dainininkę Paulą Valentaitę su vadybininku Henriku Draugeliu.

Nors pristatyme ir nepasirodė daugybė pagrindinių aktorių, atvykusieji sakė, jog ekstremalių vandens pramogų nebijo ir nors buvo žadama, kad netrukus prasidės audra, jų tai neišgąsdino.

Anot Dž. Siaurusaičio, ir šiemet netruks netikėtų scenarijaus posūkių, nors jo herojus Kostia ir nesikeis. „Vis dar nepataisomas ir nuoširdus optimistas", – juokėsi scenos atstovas.

Aktorius pasakojo, jog nors filmavimai ir prasidėjo, kol kas dar pavyksta rasti laisvo laiko šeimai ir pomėgiui gaminti, nors sezonui įsibėgėjus darbų filmavimo aikštelėje ir padaugės.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)