Laidų vedėja Agnė Armoškaitė-Grigaliūnienė kartu su savo vyru Simonu savaitgalį leis prie jūros. „Savaitgalį leisime dviese ir labai romantiškai. Nepamenu, kada buvome dviese, nuolatos atsiranda vis kokių rūpesčių. Į visas keliones vykstame kartu su mano sūnumi Gabrieliumi. Kadangi šiuo metu sūnus išvykęs su pusbroliu ir močiute prie jūros, turime laiko pabūti dviese“, - savaitgalio planais su DELFI dalinosi žinoma moteris.

Agnė Armoškaitė-Grigaliūnienė

Laisvas dienas Agnė leis ramaus ir kokybiško poilsio mėgėjų pamėgtoje Nidoje. „Nida yra mūsų meilės miestas“, - teigė moteris, Nidoje atšokusi savo vestuves.

„Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė džiaugiasi, kad per ilgąjį savaitgalį galės susitikti su seniai matytais draugais. Moteris ilsėsis nuo vaikų, šeimos ir koncertų.

„Su draugų kompanija vyksime į muzikos festivalį gamtoje. Išvykstame penktadienį vakare, pabūsiu pora dienų. Ilgasis savaitgalis, reikia atsipalaiduoti. Aš mėgstu iššūkius, tad nebijau nei nakvoti palapinėje, nei lietaus. Noriu praleisti savaitgalį kažkaip kitaip, nei leidžiu visus“, - DELFI kalbėjo Vita.

Katažina Nemycko ir Natalija Bunkė

Dainininkė Katažina Nemycko per ilgąjį savaitgalį traukia prie jūros. Moteris žada suderinti poilsį ir darbą. Atlikėja koncertuos ne tik su grupe „Pop Ladies“, bet ir turės keletą solinių koncertų.

„Klaipėdoje apsistosiu pas Nataliją name. Tai jau tapo mūsų bendru namu (juokiasi). Visą dieną skambinėja Natalija, klausia, kada atvažiuosiu. Bene visi koncertai suplanuoti pajūryje, tad vasarą ten praleisiu daug laiko“, - kalbėjo K. Nemycko.

Dainininkė teigė, kad kol kas dar nesuplanavusi, ką veiks laisvu metu nuo koncertų: „Tiek aš, tiek Natalija mėgstame viską daryti neplanuotai. Tad, kur sugalvosime, ten ir vyksime.“

Ignas Krupavičius

Laidų vedėjas Ignas Krupavičius Joninių savaitgalį žada malonumus suderinti su pilietine iniciatyva. Ignas su šeima – žmona Toma ir vienerių metukų sūnumi Bartu – šį savaitgalį aplankys Druskininkus, kur ragins praeivius pasirašyti peticiją, kad vanduo netaptų preke.

„Vanduo, kaip ir oras, priklauso visiems. Tai labai natūralūs dalykai ir niekas negali iš atimti iš manęs teisės jais džiaugtis. Mėgstu keliauti, minu dviračiais, plaukiu baidarėmis, lakstau po miškus. Ir jeigu man pasakytų, kad netrukus teks susimokėti už gryną orą miške, nepatikėčiau. Taip pat ir su vandeniu. Esame kaip augalai, kuriems vanduo – gyvybiškai svarbus. Negaliu leisti, kad vanduo virstu preke“, – sako Ignas Krupavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)