- Andriau, kodėl nori sustabdyti laiką? Gal bijai pasenti?

 - Oi ne, senatvės visai nebijau, galbūt net laukiu savo žilų plaukų ir išminties, kai ramiai galėsiu grįžti į antrą jaunystę. Pasitiesiu kilimėlį karštame paplūdimyje šalia gražiai įdegusių merginų ir skaitysiu komiksus apie žvaigždžių karus (juokiasi).

 - Kas Tau neduoda ramybės?

 - Muzika, dėl jos nespėju gyventi. Atsikeliu ryte, pasportuoju, tada skubu į studiją, kur manęs jau laukia brolis Marius – grupės bosistas. Tuomet užsiimame vaizdo klipo filmavimo darbais, planuojame fotosesiją. Po filmavimo lekiame į repeticijų salę, kur tikrai viršijame decibelus. Suprantu kaimynus, bet mes juk esame roko žvaigždės (juokiasi). Po repeticijų vėl griebiu gitarą ir kuriu naujas dainas, aranžuoju, įrašinėju... Visuomet galvoju apie muziką, net vairuodamas automobilį kuriu, o jei į galvą šauna puiki idėja, tuoj pat ją įsirašau, juk niekada negali žinoti, gal galvoje kaip tik šiuo metu skamba būsimas hitas!

 - Tai vis dėlto muzika Tau darbas ar hobis?

 - Jei ko nors nori ir sieki, visuomet atsiranda darbų, kuriuos reikia atlikti, nors jie nemalonūs ar rizikingi. Jei esi medikas, dėl vieno neteisingo skalpelio pjūvio gali subyrėti žmogaus sveikata, jei lenktyniauji – kiekvienas posūkis tampa rizikingas. Nemanau, kad galėčiau dirbti tokiu tempu, jei dirbčiau tai, kas man nepatinka. Taigi atsakymas – ir taip, ir ne.

 - Koks bus šios vasaros darbo rezultatas?

 - Žinau, kad gali nuskambėti kiek keistai, bet per šią vasarą įrašėme net du albumus (juokiasi). Pats sunkiai suvokiu, kaip tai pavyko, lyg ir nenaudojame jokių pavojingų kūrybinių medžiagų (kikena). Vienu iš jų pasidalysime jau rudenį, liko tik gražiai sumaketuoti, o kitas dienos šviesą išvys kitų metų rudenį. Beje, jis bus išskirtinis, nes visos dainos – lietuvių kalba. Tai mums savotiškas iššūkis.