"Jaučiuosi atsakingas būdamas Toronto "Raptors" dalimi, norėčiau atsiprašyti visos organizacijos, šeimos, komandos draugų ir gerbėjų. Gailiuosi, jei incidentas jiems sukėlė neigiamų emocijų", - sporto klubo išplatintame pranešime cituojamas J. Valančiūnas.

Toronto „Raptors“ klubas pranešime spaudai paskelbė, kad gavo informaciją apie šį incidentą ir į jį žiūri labai rimtai.

JAV žiniasklaida skelbia, kad J. Valančiūnas įpūtė į alkotesterį daugiau nei 0,8 promilės. Tai jau viršija Kanadoje nustatyta vairavimo išgėrus normą. Neaišku, kas su juo kartu važiavo automobilyje.

Valančiūno byla teisme bus nagrinėjama balandžio 22 dieną Kolingvudo mieste. Skelbiama, kad be 1000 JAV dolerių piniginės baudos, teisių praradimo metams, J. Valančiūnui gresia ir diskvalifikavimas.

J. Valančiūno sužaistos rungtynės naktį iš šeštadienio į sekmadienį buvo sėkmingos. Sportininkas pelnė 17 taškų, atkovojo 13 kamuolių, atliko tris rezultatyvius perdavimus. DELFI žiniomis, šiomis dienomis pas J. Valančiūną viešėjo draugai iš Lietuvos, o „Raptors“ ekipa kaip tik turėjo porą laisvų dienų. J. Valančiūnas sekmadienį paviešino nuotrauką, kurioje užfiksuotas kepantis šašlykus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (463)