Prieš kelis mėnesius Ignas su savo išvaizda eksperimentavo augindamas ūsus. Vis dėlto, šis eksperimentas nepasiteisino, tad po kelių išskirtinių rytų jį eteryje vėl matėme nusiskutusį.

Pats Ignas prisimena, kad jau seniai mėgsta išbandyti ką nors naujo. „Dar paauglystėje mėgdavau dažytis plaukus įvairiomis spalvomis: buvau blondinas, brunetas, mėlynplaukis, su sruogelėmis... Tačiau vienintelė, kuri suprato mano eksperimentus, buvo mano amžinajį atilsį močiutė. Ji sakydavo: „Kol jaunas, ataugs tavo plaukai. Taip ir toliau!“, – pasakojo I. Krupavičius.

Vis dėlto kurį laiką teko nuraminti fantaziją: išėjęs į kariuomenę Ignas gerokai pasitrumpino plaukus. „Pastebėjau, kad plaukai ant galvos atauga nebe taip greitai. Tiksliau – jie neatauga, – nusijuokė žurnalistas. – Todėl nusprendžiau daugiau nesiskusti. O dilema dėl barzdos visuomet būdavo: su ar be.“

Vyras patikino, kad anksčiau, dar prieš atliekant karinę tarnybą, barzdos auginimą atidėdavo dėl to, jog jos priežiūrai reikia skirti nemažai laiko. Dabar jis juokiasi, kad „kariuomenė išmokė disciplinos“.

Pačiam Ignui gražiausia „trijų dienų barzda“, todėl laisvalaikiu, per atostogas ar laisvadienius jis neskuba kas rytą skustis, tačiau prieš eidamas į eterį visuomet kruopščiai nusiskuta.

Vis dėlto Ignas klausia: kuris įvaizdis jam tinka labiau: su ar be barzdos?

Igno įvaizdžių eksperimentai:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)