Nei koridoriuose, nei arenoje nebuvo matyti žymių žmonių, tačiau koncertą jie stebėjo. Iš VIP ložės koncertą stebėjo atlikėja Neringa Šiaudikytė su kompanija. E. Dragūno koncerto nepraleido ir Simona Nainė su draugėmis.

Dar prieš koncertą, užkulisiuose buvo pastebėtas ir Džordanos Butkutės vyras Elegijus. Jų automobilis prie arenos stovėjo ir pasibaigus koncertui, tad tikėtina, kad ir ši pora galėjo stebėti E. Dragūno pasirodymą. Beje, šie atlikėjai pažįstami jau seniai, juos sieja draugiški kolegiški ryšiai.

DELFI žiniomis, VIP ložės buvo pilnutėlės. Šių asmenų privatumą ir saugumą akylai saugojo apsaugos darbuotojai.

Grupės SEL koncertą stebėjo daugiau nei dvidešimt tūkstančių žiūrovų. Į koncertą minia pradėjo rinktis likus valandai iki apšildančios grupės pasirodymo. Viso koncerto metu susirinkusiųjų saugumu rūpinosi gausios apsaugos darbuotojų pajėgos.

Pirmame arenos aukšte buvo paruoštos stovimos vietos, keli tūkstančiai žmonių lingavo pagal šokių muzikos ritmus ir stengėsi priartėti kuo arčiau E. Dragūno.

Brangesnius bilietus nusipirkę žiūrovai koncertą galėjo stebėti sėdėdami. Jų ramybę taip pat saugojo apsaugos darbuotojai, kad pigesnius bilietus nusipirkę asmenys negudrautų, ir nebandytų prisėsti ant laiptų, kuriais žiūrovai turi pasiekti savo sėdimas vietas.

Į VIP ložę arenoje galima patekti pro specialų įėjimą. Šiems žmonėms yra paruošta ir atskira rūbinė, ir atskiras baras, tad norint likti nepastebėtu, net nereikia stengtis.

Daugiau akimirkų iš SEL koncerto:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)