„Esu konservatyvi ir jau seniai mano plaukai šviesūs. Keičiausi labai seniai, todėl iš tikrųjų pribrendau permainoms. Apie naujus dažus žinau daug: jie nusiplauna per maždaug dvi savaites, galima maišyti įvairių pigmentų. Man, kaip scenos žmogui šie dalykai yra labai svarbūs. Privalome dažnai keistis, o jei plaukus dažytume ilgalaikiais dažais, neturėtume tokios galimybės“, – dar prieš eksperimentą naujienų portalui DELFI pasakojo K. Ivanova.

Pirmoji į stilisto kėdę sėdosi Gintarė Valaitytė. Jos tikslas buvo atnaujinti rusvų plaukų atspalvį, paryškinti jį, tačiau dainininkę ne mažiau neramino ir galimas rezultatas.

„Bijau, kad plaukai bus raudoni kaip stoties merginos. Man tokie visai netinka. Aišku, aš pasitikiu profesionalais, tačiau dažant plaukus visuomet išlieka tikimybė, jog rezultatas išeis kitoks, nei iš tiesų tikėjaisi“, – DELFI kalbėjo G. Valaitytė sėdėdama priešais veidrodį, kai stilistė jai į ilgus išpuoselėtus plaukus tepė tirštą rudą dvokiantį tepalą.

„Man jis kaip tik kvepia“, – patikslino stilistė, tačiau G. Valaitytė paaiškino, jog tokia yra tam tikrų grožio procedūrų kaina.
Kristina Ivanova

Išplovus dažus iš G. Valaitytės plaukų ir suformavus šukuoseną, ši sakė, jog rezultatu yra patenkinta.

„Džiaugiuosi, kad ne raudona spalva. Vario. Mano plaukai įgavo ryškesnį atspalvį, labiau žvilga“, – po keletą valandų trukusios grožio procedūros kalbėjo G. Valaitytė, o K. Ivanova sėdosi į stilisto kėdę.

Stilistas, sumaišęs keletą skirtingų pigmentų indelyje, teptuku it dailininkas ant balto popieriaus lapo K. Ivanovai parodė galimus atspalvius, o po neilgai trukusių diskusijų žinoma mergina išsirinko spalvą, kuria panoro atnaujinti savo šukuoseną.
Gintarė Valaitytė ir Kristina Ivanova

„Bus šiek tiek violetinės. Noriu pasikeisti, pažiūrėsim, kas iš to išeis“, – kalbėjo ji, tačiau jau maišant plaukų dažus sunerimo: „Juk čia ruda spalva, ar ji man tikrai tiks?“.

Stilistui paaiškinus, jog rudas atspalvis nebus rėžiantis akį, mergina trumpam nusiramino, tačiau neilgam. Kirpimo meistrei pradėjus tepti rudą tirštą dažų masę į plaukus, K. Ivanova ne kartą teiravosi, ar tikrai nenoromis netaps brunete, tačiau išplovus dažus iš plaukų tapo aišku, jog ypač šviesius plaukus turinčiai merginai brunete po vieno dažymo tapti nepavyktų.

„Jaučiuosi puikiai, atnaujinau atspalvį, plaukai nebe tokie šviesūs. Atspalvis išėjo rusvas. Tikrai esu patenkinta“, – apie eksperimento rezultatus kalbėjo Kristina Ivanova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)