Sekmadienį su kitais sirgaliais į Filipinų sostinės „Mall of Asia“ areną atvyko laidų vedėjas, keliautojas Martynas Starkus. Jis buvo pasipuošęs legendiniais marškinėliais su skeletu.

Neįtikėtiną kovą stebėjęs M. Starkus kartu su kitais sirgaliais negailėjo nuoširdaus palaikymo – šaukė, plojo ir didžiavosi Lietuvos krepšininkais.

Į socialinius tinklus vyras spėjo įkelti ir šmaikštų komentarą.

„Nieko kardinaliai keičiančio gyvenimą, bet labai linksma“, – rašė jis.

Martynas Starkus palaiko Lietuvos rinktinę

Delfi primena, kad fantastiškai startavę lietuviai smaigstė vieną tritaškį po kito ir pribloškė NBA žvaigždes bei privertė jų trenerį Steve'ą Kerrą prašyti minutės pertraukėlės – 23:10. Ji nepadėjo, nes iš toli pataikė tiek Jonas Valančiūnas, tiek Donatas Motiejūnas, tiek Vaidas Kariniauskas – 31:12.

Antrame ketvirtyje vaizdas aikštėje pernelyg nesikeitė. Lietuvos vyrai ir toliau smaginosi puolime, o jų persvara net kelis kartus viršijo 20 taškų ribą – 33:12, 52:31, 54:33. Visus 9 pirmus savo tritaškius įskraidinę lietuviai į didžiąją pertrauką išėjo aukštai pakeltomis galvomis – 54:37. Beveik įpusėjus dvikovai J. Valančiūno sąskaitoje – 11, o V. Kariniausko – 9 taškai.

Galiausiai be kluptelėjimų žygiuojantys Lietuvos (5-0) krepšininkai 110:104 (31:12, 23:25, 17:28, 39:39) patiesė ir iš NBA žvaigždžių sudarytą JAV komandą (4-1) bei laimėjo J grupės varžybas.

Tokiu būdu paaiškėjo, kad mūsiškiai antradienį ketvirtfinalyje susikaus su antrą vietą I grupėje užėmusia Serbija. Savo ruožtu amerikiečiai galynėsis su italais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją