„Visada labai nemėgau šalčio, sakiau, kad niekada nevažiuosiu ilsėtis, kur šalta. Turiu draugų, kurie kiekvienais metais važiuoja slidinėti. Galvodavau, kas juos ten taip vilioja. Nusprendžiau išbandyti slidinėjimą. Iš pradžių mokiausi slidinėti su snieglente Lietuvoje, labai patiko. Be to, mano vyras slidinėja jau aštuonerius metus. Pagalvojau, kad reikia vykti kartu į kalnus“, - DELFI kalbėjo dainininkė.

I. Kolytė pasakojo nesirinkusi, kuriame kurorte norėtų slidinėti – jį išrinko draugai. Merginai didžiulį įspūdį paliko ne tik kalnai, bet ir besišypsantys, slidinėjant malonumą patiriantys žmonės. Ingrida juokėsi, kad svarbiausia tai, jog namo grįžo sveika – nepatyrusi kojų ar rankų traumų. „Slidinėjimo pradžia labai sunki. Čiuoži, krenti, tada vėl atsistoji, vėl čiuoži, krenti. Reikia labai daug užsispyrimo, kantrybės ir noro išmokti. Po kelių valandų slidinėjimo skauda visą kūną, slidinėjant snieglente skaudžiai krenti. Tačiau, išmokus tai daryti, būna labai smagu“, - kalbėjo Ingrida.

Dainininkė prisiminė, kad netyčia įčiuožė į pačią sudėtingiausią – juodą – trasą. Šia trasa galėjai pasiekti miestelį, kuriame dieną vykdavo vakarėliai jaunimui. „Buvo baisu pajudėti. Puse trasos teko leistis ant užpakalio. Neslėpsiu, pirmą kartą užkilus ant kalno buvo baisu. Nežinojau, kas manęs laukia čiuožiant. Kalnas atrodė milžiniškas, labai status. O porą dienų pačiuožinėjus atrodė, kad kalnas sumažėjo“, - juokėsi Ingrida.

I. Kolytės atostogų akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)