Delfi A. Kulitaitė teigė, kad jos nuotaika gera, anot moters, visi laukia galutinio rezultato, kas taps Lietuvos prezidentu.

„Vieną sako mano širdis, kitą apskaičiavimai galvoje. Bet kokiu atveju, labai džiaugiuosi, kad šiuo metu nėra baisiausių piktžolių, kurios buvo prieš tai ir už kurias, deja, žmonės balsavo. Tikiu gražia Lietuvos ateitimi. Kaip ir praeitais rinkimais mano širdis yra su Ingrida“, – sakė A. Kulitaitė.

Paklausta, ką mano apie nuomonės formuotojus kurie viešai nepasisakė, kurį kandidatą palaiko, ji teigė, kad žinomi žmonės gali reklamuoti dalykus, skleisti savo nuomonę, be to, uždirba pinigus iš žmonių patiktukų, vadinasi, taip pat turėtų nepabijoti išsakyti savo pozicijos politiniais ar kitais svarbiais klausimais.

„Nes toks žmogus juk vadinamas influenceriu. Ne tik reklamos atžvilgiu jis daro įtaką kitiems žmonėms. Gaila, kad kiti tą nuomonę išreikšti bijo, juk tai yra mūsų pilietinė pareiga“, – sakė A. Kulitaitė.

I. Šimonytės rinkimų štabe sutikti broliai Gataveckaiai pasakojo esantys nusiteikę puikiai.

„Tikime, kad startą pasieksime. Bėgimui esame pasiruošę“, – juokėsi pašnekovai.

Paklausti, kaip vertina žmonių skaičių, atėjusių balsuoti į rinkimus, jie neslėpė esantys kiek nusivylę.

„Mažai atėjo, manau, turėtų jų būti daugiau, nes tai yra pareiga. Kiekvienas žmogus turi teisę į valstybės pokyčius, jie ateina, kai išsakai poziciją, renki žmogų tam tikra prasme, kuris atstovauja tavo vertybes. Reikia sudalyvauti demokratinėje šventėje. Kaip nenueiti ir neprabalsuoti? Šiandien tai dariau su sūnumi“, – pasakojo Gataveckai.

Anot jų įtakos tam, kad balsavo mažiau žmonių, turėjo ir geras oras.

„Kai kas išvažiavo prie ežerų, tai irgi nepadėjo, bet norėtųsi matyti Lenkijos pavyzdį, kai buvo rekordinis skaičius gyventojų, kurie ėjo balsuoti“, – sakė pašnekovai.

Tiesa, prakalbus apie galimą Gitano Nausėdos pergalę broliai pasakojo tikintys stebuklais ir šiandien iki galo palaikys I. Šimonytę.

„Mes menininkai, kuriame paveikslus, kurie yra kitoniški, turime kitokį požiūrį. Šiuo atveju mes nesivaikome reitingų, Šimonytė taip pat jų nesivaiko, manome, kad pas mus štabe madinga jų nesivaikyti. Priimame faktus tokius, kokie jie yra, bet kol kas rezultatų dar nepaskelbė“, – šypsojosi Gataveckai.

Pokalbis su broliais Gataveckais – vaizdo įraše: