„Mėgstu pasyvų poilsį. Ir nors šį kartą buvau po operacijos ir negalėjau maudytis ar ilgai būti saulėje, vis tiek radau ką veikti. Padirbėjau savo profilio turinio kūrime – mama iš tikrųjų puiki fotografė, padarė daug geros medžiagos ir fantastiškų kadrų, nugulusių į mano Instagram paskyrą. Visada atostogoms pasiruošiu skirtingų drabužių derinių ir įvaizdžių, kad juos išpildyčiau kitoje, įdomesnėje lokacijoje.

Mano publikai taip daug įdomiau, tad asmeninių fotografijų būna išties ne mažai. O štai reklamų transliacijų atostogų metu vengiu. Atostogos ir yra tam, kad pailsėtum nuo visko ir per daug apsikrauti nesinori“, – savo gyvenimo užkulisiais dalinasi žinoma moteris, prieš porą savaičių sugrįžusi iš Hurgadoje įsikūrusio prabangaus Xanadu Makadi Bay Resort viešbučio.

Indrė neslepia – nors dažniausiai visos jos kelionės būna netikėtos ir be jokių ilgų planavimų, ši buvo ypatinga – tai tik antrasis kartas, kuomet po ilgo laiko tarpo su mama teko keliauti dviese.

„Iš tikrųjų dažniausiai keliaujame kartu su Liudu ir ne retu atveju – tik dviese. Jeigu atskirai, tuomet kažkas truputėlį kitokio – trumpesnė išvyka su draugais, man – su draugėmis. Pirmą kartą taip ilgai buvau be Liudo, net 7 dienas. Su mama tik dviese buvo antra mūsų kelionė. Taip sutapo, kad ir vėl Egiptas, tik viešbutis, žinoma, jau kitas – pirmą kartą dviese su mama keliavome net prieš vienuolika metų.

Tiesa, ši kelionė buvo dovana mamai gimimo dienos proga – mamos ir dukros išvyka. Žinojau, kad ji to pasiilgusi ir dar tikrai žinojau, kad labai mėgsta pasyvų poilsį. Mama tinginiavo, deginosi saulėje, skaniai valgė. Džiaugiuosi, kad išsirinkome tam tobulą viešbutį. Jau ne vieni metai kai pasitikime Coral Travel. Visada gauname tai, ko norime. Iki šiol visi rekomenduoti viešbučiai labai patiko“, – dalinasi I. Burlinskaitė-Vaisieta, savo sekėjus džiuginusi daugybe stilingų įvaizdžių gražiausiose viešbučio vietose.

Indrės ir mamos Dalios ryšys ypatingai artimas, tad kartu jos stengiasi praleisti kuo daugiau laiko. Tiesa, artimas ryšys sieja ir Indrės bei Liudo tėvus – kartu jie ne tik leidžia laisvalaikį, bet ir organizuoja bendras keliones. O štai artėjant motinos dienai, Indrė ir vėl planuoja, kuo šį kartą pradžiuginti mamą ir atskleidžia dovanų tradicijas savo šeimoje.

„Kelionės, laikas kartu ir įspūdžiai visuomet džiugina. Su Liudu irgi mėgstame vienas kitam padovanoti keliones – asmeninių švenčių proga dažnu atveju renkamės ne kelti šventę, o tiesiog pakeliauti dviese. Taip pailsiu daug geriau, nei kelionėse didelėse kompanijose su daug judesio – prie nieko neprisiriši, veiki ką tik nori. O štai kalbant apie mamos dieną – ją tradiciškai ir leisime su mama. Kokybiškas laikas kartu tokią dieną visuomet yra svarbiausias.

Žinoma, kad prie bendro laisvalaikio visada paruošiu ir dovanėlę. Vis tik tokia proga mėgstu dovanoti praktiškas dovanas, kažką tokio, ką ji tikrai panaudos ir kuo apsidžiaugs. Žinau, ką ji mėgsta, iš to visuomet ir renkuosi ir neabejoju, jog pradžiuginsiu ir šiemet“, – žinodama, kad viską skaitys ir mama, šypsodamasi paslaptingai užbaigia Indrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją