Išbandė ir televiziją

A. Šešetas šokti pradėjo dar būdamas vaikas. Pirmiausia vaikinas lankė tautinių šokių būrelį, o vėliau „show dance“ stiliaus šokius. „Mano pusseserė yra go-go šokėja. Mane labai žavėdavo, kaip ji šoka, patikdavo, kad daug keliauja. Iš pradžių šokau namie sau, o vėliau tėvai pradėjo žiūrėti“, - DELFI kalbėjo A. Šešetas.

Viena smagiausių savo patirčių Airidas įvardina dalyvavimą šokių projekte „Tu gali šokti“. Šou, skirtame šokių profesionalams, vaikinas užėmė ketvirtąją vietą ir tuo labai didžiuojasi. Išmėginęs savo jėgas televizijoje A. Šešetas prieš dvejus metus nusprendė sudalyvauti go-go šokėjų atrankoje į Ibizą. Vaikinas kaip mat sužavėjo komisiją, tačiau išvykti sutrukdė stojimai į Lietuvos edukologijos universitetą. Sėkmingai įstojęs į šokio pedagogikos studijas ir pasimokęs vienerius metus, Airidas nusprendė, kad nenori dirbti vasarą Lietuvoje. Dar karta sudalyvavęs go-go šokėjų atrankoje ir vėl sužavėjęs komisiją, 20-metis išvyko į išsvajotąją Ibizą.
 Airidas Šešetas Ibizoje

Susitikimai su garsenybėmis

„Tai buvo geriausia vasara mano gyvenime. Įėjimas į klubą kainuoja nuo 70 eurų, o per vakarą apsilanko apie 5 tūkstančiai žmonių. Susipažinau su didžėjumi Eddie Halliwell. Jis man paliko labai šilto žmogaus įspūdį. Taip pat teko bendrauti su didžėjais Afrojack, Avicii. Tai pasaulinio lygio didžėjai, su kuriais ne kiekvienas galėtų pabendrauti. Afrojack man pasirodė „pasikėlęs“, turintis savo vertę, šaltai bendrauja“, - DELFI savo pažintis su garsenybėmis vardino panevėžietis.

Tai ne vienintelė Airido pažintis su pasaulinio lygio garsenybe. Vaikinui taip pat teko proga susipažinti su aktoriumi Leonardu DiCaprio. „Jis parodė tai, kad turi daug pinigų, užsisakinėjo brangius gėrimus. Visos žvaigždės iš šono atrodo labai „pasikėlusios“, bet kai tenka pabendrauti supranti, kad jie paprasti žmonės, draugiški, mėgsta pajuokauti“, - tikino A. Šešetas.

Pažintis su P. Hilton

Viena įsimintiniausių pažinčių Airidas įvardina susitikimą su vakarėlių liūte Paris Hilton. „Paris kiekvieną trečiadienį grodavo mūsų klube. Aš šiek tiek praktikuojuosi kaip kirpėjas, mokiausi kirpimo subtilybių pas stilistę. Kartais šukuodavau go-go šokėjas. Paris vadybininkas atėjo pasiskolinti iš manęs plaukų segtukų. Pamatęs, kaip sušukavau merginas, pakvietė mane sutvarkyti Paris plaukus. Labai išsigandau, ne kiekvieną dieną išgirsti prašymą sutvarkyti Paris Hilton plaukus. Vienintelis reikalavimas, kurį išgirdau iš vadybininko lūpų, nekosėti garsenybės VIP kambaryje.

Įsivaizdavau Paris kaip arogantišką asmenybę, bet ji man pasirodė labai draugiška, pirma su manimi pasisveikino, prisistatė. Garsenybė paprašė manęs, kad susukčiau jai plaukus. Kol ją šukavau, ji net nežiūrėjo, kaip tą darau, tiesiog bendravo su savo vaikinu. Už sugarbanotus plaukus ji man padėkojo, nusifotografavome. Vėliau Paris net užsukdavo į mūsų kambariuką, pasisveikindavo, paklausdavo, kaip sekasi“, - pažinties įspūdžiais su P. Hilton dalinosi lietuvis.

A. Šešetas Ibizoje:

Gėrė brangiausią pasaulyje šampaną

„Galiu pasigirti, kad teko paragauti pačio brangiausio pasaulyje šampano. Nepasakyčiau, kad labai geras skonis. Toks butelys „Amnesia“ klube kainuoja 125 tūkst. eurų. Dažniausiai jį perka šeichai, prancūzai milijardieriai. Juo vaišina šokėjus, nes jiems nieko negaila. Šampanu turtuoliai vaišindavo ir mane, ne tik merginas, nes jie vertina vaikinus šokėjus. Merginos yra labai įprasta, o vaikinai dar retenybė“, - pasakojo A. Šešetas. Šokėjas džiaugėsi, kad ne tik tėvai palaiko jo norą šokti klubuose. Airido pasiekimais džiaugiasi ir draugai.

Užsidirbti galima ir 10 tūkst. eurų

Nors sklando gandai, kad užsienyje go-go šokančios merginos užsidirba ne tik šokdamos, bet ir kitais būdais, Airidas tokias kalbas kategoriškai neigia ir tikina, kad jokių asmeninių santykių negali būti net tarp klubo personalo: „Tą draudžia griežtos sutartys. Jei tu nori šokti geriausiame pasaulio klube, užsidirbti daug pinigų, kiek Lietuvoje gyvenime negausi, nesinori laužyti sutarties. Gal iš pavydo taip kalba žmonės... Per vasarą gali užsidirbti apie 10 tūkstančių eurų. Aš dirbau tris mėnesius ir per tą laiką užsidirbau 8 tūkstančius eurų, o arbatpinigių net neskaičiuodavau. Turtingi žmonės mus kviesdavo į savo vakarėlius, už tai gaudavome pinigus. Žmonės jau mus atpažindavo. Taip pat tapau naktinio klubo, kuriame dirbau, parduotuvės veidu.“

Kitą vasarą Airidas vėl planuoja išvykti dirbti į Ibizą. Tiesa, šį kartą vaikinas sulaukė darbo pasiūlymų net iš kelių naktinių klubų ir dabar renkasi geriausią variantą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (973)