Kaip DELFI pasakojo eksperimentuoti mėgstanti moteris, labiausiai šie pokyčiai nustebino jos vaikus.

„Jie tik susiskambino ir paklausė: „O tu matei mamą per televizorių?“, - apie vaikų reakciją į pokyčius pasakojo aktorė.

Kadaise V. Mičiulienė jau buvo raudonplauke ir, kaip pati sako, jaučiasi labiau ugninė, nei blondinė - ši spalva geriau atitinka būdą.

Norėdama išryškinti naująją spalvą, V. Mičiulienė dar kartą peržiūrėjo savo garderobą ir prisitaikė ryškesnius aksesuarus.

„Mane jau lygina su Irena Matijošaitiene, gali ir plagijavimu apkaltint“, - juokauja humoristinius vaidmenis dažnai atliekanti artistė. Verslininkė I. Matijošaitienė garsėja tuo, kad prie ryškios plaukų spalvos derina drabužius, avalynę, aksesuarus bei labai mėgsta akį traukiančią spalvų paletę.

Paklausta, ar neketina dar daugiau pokyčių, Violeta atsakė pati dar nežinanti ir bet kurią dieną iš jos galima tikėtis visko: „Aš nenuspėjama!“


V. Mičiulienė dabar:

V. Mičiulienė anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)