Jau prieš renginį buvo aišku, kad scenoje Ericai šįkart talkins gausus būrys muzikantų bei šokėjų, pasirodyme vaidmenis gavo net atlikėjos vaikai.

Likus vos kelioms valandoms iki koncerto, Erica džiaugėsi, kad šalia jos scenoje stovės ir geras draugas Algis Ramanauskas-Greitai. Pasiūlymo prisijungti prie tokio šou jis sulaukė labai netikėtai, tačiau su džiaugsmu jo ėmėsi. „Juk aš išgama, tad man ir teko blogiečio vaidmuo“, – prieš pasirodymą intrigavo Algis.

Į pasirodymą jį atlydėjo itin retai su juo renginiuose pasirodanti žmona Rasa. Neseniai viename interviu LNK vyras yra juokavęs, kad jo mylimoji - tikra namisėda. „Ji namisėda. Aš labai mėgčiau, kad mes viešumoje kartu būtume daugiau, bet ją labai sunku išvilioti iš namų, tačiau aš pasistengsiu“, – tąkart sakė A. Ramanauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)