„Biržuose bandžiau atkurti krikščionišką jaunimo stovyklą. Parodžiau Dievui, kad noriu dirbti dėl jo ir supratau, kad ten ir turi įvykti mūsų vestuvių ceremonija“, – apie svarbą amžiną meilę prisiekti bažnyčioje kalbėjo Laura.

Prie altoriaus jaunąją vedė senelis, kuriam svarbią dieną įsikibti į parankę Laura pasižadėjo prieš 15 metų. „Kadangi mudu su broliu augome be tėčio, o senelis mums stengėsi padėti, kiek galėjo, nusprendžiau jam taip atsidėkoti“, – „Delfi“ sakė žinoma šokėja.

Laurą link altoriaus lydėjo senelis

Poros šventėje Biržų rajone dalyvavo per 50 svečių. Kadangi Justinas ilgą laiką dirba vestuvių sferoje, o Laura vadovauja šokių grupei, puotoje pramogų netrūko.

Iškart po ceremonijos sutuoktinius pasitiko jaunosios vadovaujama Vilniaus kultūros centro tautinių šokių grupė „Dalužė“ ir svečius džiugino liaudiškomis tradicijomis.

Tuo tarpu surengti muzikinės programos pora pakvietė savo bičiulį Justiną Lapatinską, o vedėjo mikrofoną patikėjo aktoriui Zigmantui Baranauskui, su kuriuo jaunikis maždaug devynerius metus dirba vestuvių versle.

Aktorius Zigmantas Baranauskas su žmona Laurita

Poros sužadėtuvės įvyko šių metų sausio 4-ąją. Tokią datą Justinas pasirinko ne šiaip sau.

„Norėjau išsirinkti dieną, kuomet ji negalėtų klausinėti, kur ir kodėl važiuojame. Sausio 4-ąją – mano gimimo diena. Atsikėliau ryte ir važiavau į Trakus, kur su draugais viską kruopščiai suruošėme. Laurai pasakiau, kad važiuoju padėti bičiuliui Justinui Lapatinskui nešioti baldus. Ji dar pyktelėjo, kad per savo gimtadienį turiu lėkti kažkam padėti. O iš tiesų, kadangi Laurai labai patinka jo daina „Pavasario žiedai“, paprašiau Justino sudainuoti ją man peršantis. Kai viską suruošėme, grįžau namo ir pakviečiau važiuoti“, – pasakojo žinomas dainininkas.

Atlikėjas juokėsi, kad vis tiek neišvengė mylimosios klausimų, kur ir kodėl turi taip staiga išvažiuoti. Laurą labiausiai nustebino tai, kad sužadėtinis nesutiko papusryčiauti.

„Kadangi buvau paruošusi tortą, tikėjausi namie surengti gimtadienio pusryčius. Tačiau suspėjau tik traškučių į kelionę pasiimti. Važiuoju, valgau ir galvoju: „Kodėl taip staigiai reikėjo važiuoti į Trakus?“, – šypsojosi jaunoji.

Dainininkas Justinas Stanislovaitis vedė išrinktąją Laurą Tuomaitę

Nors Justinas jaudinosi dėl tądien subjurusio oro, lemiamu momentu nušvito saulė. Sužadėtuvės ant ežero kranto buvo ypač romantiškos. Tuo tarpu planuojant vestuves pora susidūrė su kliūtimis, kurių priežastis – karantinas.

„Mūsų vestuvės turėjo įvykti birželio 6-ąją, tačiau dėl visiems suprantamų priežasčių, susituokti tada nepavyko. Tad ir povestuvinę kelionę į Portugaliją teko atšaukti. Paskui įsigijom nebrangią kelionę į Veneciją. Deja, teko atšaukti ir ją. Na, o dabar mūsų planuose – Molėtai, kur pasirinkome nebandytą atrakciją – „glampingą“. Paskui – viešnagė viename Trakų viešbučių“, – „Delfi“ pasakojo atlikėjas J. Stanislovaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)