Naujienų portalui DELFI apie permainas grupėje papasakojo O. Pikul-Jasaitienė. Nuo šiol scenoje gerbėjai išvys tik Oksaną ir M. Šedžiuvienę. Skaistės scenoje kartu su „pupytėmis“ gerbėjai nebeišvys.

Tiesa, jau ir artimiausio „Naujųjų pupyčių“ koncerto reklamoje S. Steikūnaitės nebematyti. Reklamos nuotraukoje – tik O. Pikul-Jasaitienė ir M. Šedžiuvienė.

Bendru sutarimu nusprendėme scenoje likti dviese su Monika, todėl jau neilgai trukus prisistatysime gerbėjams dviese. Kadangi muzika ir grupė mums yra labiau pomėgis, todėl į šią veiklą žiūrime nusiteikusios pozityviai ir su šypsena, vertiname tai kaip paprastą dalyką. Mes tiesiog leidžiame laiką gerai uždirbdamos“, - DELFI kalbėjo O. Pikul-Jasaitienė.

Pati S. Steikūnaitė DELFI tikino grupę palikti nusprendusi dar 2017-ųjų pabaigoje, prieš pat šventes.

Tai buvo mano labai apgalvotas ir pribrendęs sprendimas. Nusprendžiau visą savo laiką skirti šeimai, mokslams, savo idėjų įgyvendinimui. Merginoms linkiu sėkmės“, - kalbėjo S. Steikūnaitė.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)