Ilgisi Oksanos

Tuo metu, kai su „pupytėmis“ susitikome interviu ir fotosesijai Oksana Pikul-Jasaitienė su vyru Simu Jasaičiu mėgavosi medaus mėnesiu Maldyvuose. Visos grupės narės tikino, kad Oksanos be proto trūksta. „Ji mums lyg šeimos narys. Mes įpratusios visur būti keturiese. Labai jos pasiilgome, laukiame, kad grįžtų su Jasaičiukais. Visos mūsų merginos lanko vokalo pamokas, tad be Oksanos susitvarkome. Žinoma, jos labai trūksta“, - kalbėjo „Naujos pupytės“ narės.

Atostogoms renkasi užsienį

Tiek Vita, tiek kitos grupės narės – Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė – lyg susitarusios tvirtina, kad poilsiui mieliau renkasi užsienio kurortus, o Lietuvos pajūryje dirba. V. Jakutienė tikino, kad atostogos užsienyje mieliau renkasi ne dėl to, kad Lietuvoje jaučiasi nuolatos stebima smalsuolių – prie tokio dėmesio moteris tikino jau įpratusi. „Prieš koncertus turėdamos laisvo laiko jį praleidžiame paplūdimyje“, - pasakojo V. Jakutienė, prie grupės prisijungusi prieš penkis mėnesius. Moteris tikino, kad šio sprendimo visai nesigailinti ir ant scenos jaučiasi puikiai: „Su mergaitėmis sutariame labai gerai, visos esame draugės. Su grupės „Dolce Vita“, kurioje prieš tai dainavau, narėmis išsiskyrėme be pykčių, smagu, kai taip būna tarp merginų.“

„Nors turiu daug koncertų, tačiau nepamirštu ir šeimos, norisi kuo daugiau laiko praleisti su vaikais, vyru. Buvau dienai nulėkusi su vyru į Druskininkus, pasilepinome SPA procedūromis, nuėjome į vandens parką. Deja, to poilsio vasarą yra mažai“, - DELFI kalbėjo Vita Jakutienė.

Merginų grupė "Naujos pupytės"

Giria Oksanos vestuves

Grupės narės, taip pat dalyvavusios Oksanos ir Simo vestuvėse, negailėjo komplimentų šventei. „Vestuvės buvo labai linksmos, šokome, dainavome. Manome, kad tai metų vestuvės, niekas nesuspės iškelti tokios šventės. Kadangi savo santuoką esu tik įregistravusi Civilinės metrikacijos biure, norėčiau iškelti tokias vestuves 10-tų santuokos metų proga“, - DELFI kalbėjo septynerius metus su vyru santuokoje gyvenanti V. Jakutienė. Du vaikus auginanti moteris atskleidė, kad svajoja apie trečią atžalą. „Tiesa, pirma užleisiu Oksanai vietą, tada Neringai, o pati dar šiek tiek palauksiu (juokiasi). Oksana mūsų eilėje stovi pati pirma“, - teigė V. Jakutienė.

Komplimentai suknelei

Šviesiaplaukės negailėjo komplimentų ir Oksanos suknelei. „Kuomet dar nežinojome, kaip atrodys Oksanos suknelė, įėjus į viešbučio kambarį paklausiau jos, kur jos vestuvinis apdaras. Oksana parodė į mažytę suknelę padėtą ant lovos. Negalėjome patikėti, kad tai Oksanos didžiausios gyvenimo šventės apdaras. Kadangi gražiam žmogui viskas tinka, tai Oksana per vestuves atrodė labai gražiai“, - komplimentų negailėjo S. Steikūnaitė.

Rudeniui - didžiuliai planai

Rudenį „pupytės“ ruošiasi savo gerbėjus nustebinti nauju įvaizdžiu, kurį kūrė net keletą mėnesių. Klausytojai išvys ne tik naujus kostiumus, bet ir kitaip atliekamas naujas grupės dainas. „Oksana, pristatydama Simui skirtą dainą „You & Me“, atskleidė, kokia mūsų grupė bus ateityje. Ši daina puikus startas, ji tikrai nustebino visus klausytojus“, - ateities planais dalijosi N. Šiaudikytė.

S. Steikūnaitė ne tik dainuoja grupėje, bet ir darbuojasi natūralios kosmetikos versle. Tiesa, moteris tikino, kad jau susidūrusi su nemenkais sunkumais. „Įeiti į šią rinką nėra lengva, turime daug konkurentų. Taip pat atsiranda tokių, kurie kiša pagalius į ratus. Tačiau viskas ateis su laiku“, - teigė dainininkė. Vienos iš Skaistės gaminamos kosmetikos klienčių – grupės narės, kurios negailėjo komplimentų natūraliam gaminiui.

Viešinti asmeninio gyvenimo nenori

Nors tiek O. Pikul-Jasaitienė, tiek V. Jakutienė niekuomet neslėpė savo asmeninio gyvenimo, kitos grupės narės – Skaistė ir Neringa – nėra linkusios apie jį atvirauti. „Nei aš slapstausi, nei aš ką. Kam reikia, tas žino, kam reikia, tas mato. Specialiai eiti į renginius ir afišuotis – ne man, tikrai to nedarysiu“, - apie mylimąjį kalbėjo S. Steikūnaitė. „Esame keturios skirtingos asmenybės, skirtingai mėgstame viešinti savo asmeninio gyvenimo detales“, - apie savo širdies reikalus mįslingai kalbėjo N. Šiaudikytė.

Komentarų stengiasi neskaityti

Nors interneto komentatoriai negaili „Naujų pupyčių“ narėms aštrios kritikos, o kartais purvais apipila dėl jų išvaizdos, merginos tikino, kad į tai jau seniai nekreipiančios dėmesio. Skaudžiausia būna tada, kai su žemėmis maišomi šeimos nariai, vaikai. „Anksčiau skaitydavau komentarus, tačiau dabar stengiuosi nereaguoti į tai. Žinoma, visada būna malonu, kai pasidžiaugia už tave, pagiria, kad tau sekasi, pastebi tobulėjimą“, - kalbėjo V. Jakutienė.

„Nekreipti dėmesio yra labai sunku. Kiekvieną kartą knieti įsijungti komentarų skiltį. Vis tikiesi, kad žmonės parašys kažką gero, pagirs. Tačiau to niekada nerasi. Net ir tada, jei rašoma apie šventą dalyką kaip santuoką. Žmonės visada atras ant ko pilti purvą. Mes esame susigyvenusios su tuo, kas yra rašoma, o pavyzdžiui mano tėvai nerimauja dėl kiekvieno straipsnio, baisios nuotraukos, baisių komentarų. Jiems yra labai sunku. Geriausia visai neskaityti komentarų nes tik skaudini save“, - kalbėjo N. Šiaudikytė. „Žmonės, kurie neigiamai reaguoja į tavo vaikus, tėvus yra supuvėliai. Net neverta apie juo kalbėti“, - teigė S. Steikūnaitė.

DELFI nuotraukų galerijoje - „Naujų pupyčių“ fotosesija pajūryje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (152)