Agnė DELFI pasakojo, kad kartais užsuka pasilinksminti į naktinius klubus, tačiau tai tikrai nėra kiekvieno savaitgalio pramoga. Naktiniai klubai Agnei pramoga, kuri padeda atsipalaiduoti po verslo vadybos ir analitikos studijų. „Galvojau, gal išvykti į užsienį, bet nusprendžiau likti Lietuvoje“, - DELFI kalbėjo mergina.

172 cm mergina ne kartą gatvėje sulaukė pakvietimo atvykti į modelių atranką, tačiau tam vis neprisiruošdavo. „Gal kada seniai ir buvau pagalvojusi apie modelio kelią, bet neprisiverčiau nueiti į atrankas. Manau, kad ši profesija ne man“, - pasakojo pašnekovė.

Agnė neslėpė, kad dažnai sulaukianti dėmesio iš vaikinų: „Nepažįstamas vaikinas kartą į namus atsiuntė gėlių ir laišką su meilės prisipažinimu. Rašė, kad pamatė mane gatvėje ir norėtų susipažinti. Parašė savo telefono numerį, vardą. Net nežinojau, iš kur jis mane pažįsta.“

Nors Agnė tik pradėjo studijuoti, savo ateitį įsivaizduoja ne Lietuvoje. „Metus gyvenau Amerikoje pas savo tetą. Ten gyvenau, mokiausi 11-toje klasėje. Amerikoje man labai patiko, tikra svajonių šalis. Tad savo ateityje įsivaizduoju užsienyje“, - DELFI kalbėjo Agnė.

Agnė Keršulytė - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)