Akyliausi LNK žiūrovai pastebėjo anonsą, kuriuo skelbiama, kad jau netrukus bus galima mėgautis „Bus visko“ laida, o prie jos vairo vėl sės G. Gurevičiūtė.

Tai, kad grįžta į eterį žinoma moteris leido suprasti ir pati, kuomet savo tūkstančiams sekėjų socialiniuose tinkluose paviešino asmenukę su olimpinį medalį Lietuvai parvežusia Laura Asadauskaite-Zadneprovskiene. G. Gurevičiūtė užsiminė, kad pokalbį su sportininke bus galima išvysti jau netrukus minėtoje laidoje.

Naujus vėjus „Bus visko“ eteryje Delfi patvirtino ir LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius.

Delfi primena, kad G. Gurevičiūtė buvo ilgametė „Bus visko“ vedėja, kol šių metų pradžioje ji dingo iš ekranų – kelias laidas iš eilės jos nebuvo matyti.

Vėliau portalas sulaukė žinių, kad žinoma influencerė nebeatlieka šių pareigų. Apie tai patvirtino ir LNK atstovas.

„Laidos „Bus visko“ Gintarė Gurevičiūtė neveda nuo balandžio 20 d. Gerbiame laidos vedėjos sprendimą, kurį ji priėmė po konsultacijų su televizija. LNK ragina šioje jautrioje situacijoje visus ne tik laikytis oficialių epidemijos valdymo taisyklių, bet ir išlikti morališkai atsakingais ir nekurstyti visuomenėje nereikalingos įtampos sudėtingu šaliai metu“, – laiške rašė G. Malaškevičius.

Galima numanyti, kad tokie tuometiniai pasikeitimai G. Gurevičiūtės gyvenime galėjo būti susiję su nuaidėjusiu skandalu, kai tūkstančiams savo sekėjų žinoma moteris papasakojo apie išskirtinį ir NVSC neatsakingu pavadintą susidūrimo su COVID-19 užkratu atvejį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)