Gruodžio 15-ąją kažkas pasistengė, kad visi vilniečiai ir Vilniaus svečiai žinotų, jog šiandien – A. Štukytės gimtadienis. Vaizdo sveikinimas aktorei sukasi virš Nacionalinio Operos ir Baleto teatro pakabintoje švieslentėje. Nuotraukų koliažą lydi užrašas: „Su gimtadieniu, Štukyte!“ Toks pat sveikinimas pasitinka ir vairuotojus bei praeivius švieslentėje prie vieno prekybos centro, kiek tolėliau nuo sostinės senamiesčio.

DELFI susisiekus su Aušra, ši patikino, kad dar nematė šio sveikinimo, bet pažadėjo būtinai nuvykti pasižiūrėti. „Dovanos pas mane iš visų pusių plūsta jau visą mėnesį. Namuose nebeturiu nei vazų, nei kibirų gėlėms“, – gimtadienio džiaugsmais dalijosi A. Štukytė.

Pasidomėjus, ar šįvakar ji surengs griausmingą vakarėlį savo draugams, ji tik nusijuokė, kad niekada neplanuoja tokių švenčių, bet jos visuomet nutinka neplanuotai. „Viskas visuomet įvyksta spontaniškai ir niekada to nesigailiu. Šventėse sudalyvauja tie, kas gali, tie, ką seniai mačiau“, – džiaugsmingai kalbėjo aktorė.

Šįmet ji taip pat nujaučia, kad vakare jos lauks staigmena, tačiau dabar jai svarbiausia pasiruošti spektakliui. „Labai myliu savo darbą, todėl šios šventės proga vaidinti spektaklyje yra didžiulis malonumas“, – pasakojo A. Štukytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)