Trečiadienį krepšininko socialinių tinklų paskyrose atsirado ne viena sveikinimo žinutė, kur palinkėjimai, nuoširdūs prisiminimai ir kiti D. Motiejūnui skirti žodžiai.

Vis tik jo mylimoji B. Gaižauskaitė visus nurungė savo originalumu. Moteris į „Instagram“ paskyrą įkėlė juoką keliantį vaizdo įrašą, kuriame – garsusis krepšininkas.

Tiesa, čia jį gerbėjai išvydo šokantį.

„Su gimtadieniu, mažuti“, – prirašė moteris.


Delfi primena, kad visai neseniai kartu su krepšininku į pasaulio čempioną vyko ir B. Gaižauskaitė. Mylimąją buvo galima pamatyti kartu su kitais sirgaliais „Mall of Asia“ arenoje, kur Lietuva įveikė Egipto krepšininkus.

Tiesa, iš trispalvių jūros mergina išsiskyrė kiek kitokiais marškinėliais – ant jų buvo galima pamatyti Lietuvos trispalvę, Donato Motiejūno atvaizdą ir jo inicialus.

Ir nors prieš tai aktyviausi Lietuvos sirgaliai nuogąstavo, kad rinktinės užnugaris 15 tūkst. vietų turinčioje arenoje bus išsibarstęs, likus pusvalandžiui iki mačo pradžios tribūnos dar buvo apytuštės, ir susiburti į vieną sektorių lietuviams nepasirodė sudėtinga.

Vietos krepšinio mėgėjai daugiausiai užėmė kėdes viršutiniame arenos aukšte, kur bilietai – pigiausi. O Egipto – kaip ir D grupėje taip pat žaidžiančių Meksikos ar Juodkalnijos – aistruolių Maniloje buvo tik saujelė.

Moteris krepšininką palaikė ir Palangoje vykusios stovyklos metu. Į stovyklą kartu atvažiavusi B. Gaižauskaitė jau ne kartą įrodė, kad jos palaikymas krepšininkui – didžiulis.

Štai prieš kelis mėnesius mergina pasirodė rungtynėse, kuriose už „Monaco“ komandą žaidęs krepšininkas iškovojo prestižinę Prancūzijos taurę.

Šalia jo buvusi Brigita nepraleido progos mylimojo pasveikinti bei skirti jam gražiausių žodžių.

Į Palangą atvykusi D. Motiejūno mylimoji taip pat pasirodė su pakilia nuotaika. Po kurio laiko pasirodė ir kiti garsūs krepšininkai su šeimomis – Mindaugas Kuzminskas su mylimąja Lina ir sūnumi Jonu, Kazys Maksvytis su šeima, Jonas Valančiūnas ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją