Ugnės sesuo net juokauja, kad tai – nacionalinė šventė. Šviesiaplaukė apgailestauja dėl vienintelio dalyko, jog šiandien pirmadienis. „Mėgstu paminėti gimtadienius tą pačią dieną, kai ir išpuola“, – DELFI kalbėjo U. Galadauskaitė.

Pasveikinti žaviosios žurnalistės nepamiršo ir draugai. Vidurnaktį Ugnė pasitiko su putojančio gėrimo taure ir šokiais. „Kadangi mano ir tėčio gimtadieniai skiriasi vos keliomis dienomis, praėjusį savaitgalį atšventėme jį kartu. Per mano gimtadienį būna ir didelė LRT šventė „Auksinės bitės“. Tad, gimtadienį paminėsiu kaip reikiant“, – juokėsi žinių vedėja.

Pasak U. Galadauskaitės, 25-tasis gimtadienis žmogui yra labai svarbus. Tai lūžio metai, kada jau turi žinoti, ko nori iš gyvenimo. Ko norėjau pasiekti, padaryti iki šiandien, viską ir turiu. Šiems metams užsibrėžiau profesinių tikslų, bet nenoriu apie juos kalbėti. Nenoriu prisikalbėti ir neįgyvendinti. Bus liūdna sutikti kitą gimtadienį“, – kalbėjo Ugnė.

Žinių vedėja atskleidė, kad gimtadienio proga ketina sau pasidovanoti naują dulkių siurblį. Mergina teigė turinti viską, ko jai gali reikėti: „Geriau pabūsiu su artimais žmonėmis, labai džiaugiuosi, kad jie manęs nepamiršo.“

Pašnekovė atskleidė apie save įdomų dalyką, susijusį su jos gimimo data. „Gimiau 20:30 val. vakare. Tėvai sako, kad gimiau per „Panoramą“ ir tokiu būdu nulėmiau savo likimą“, – šypsojosi žinių reportere dirbanti mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)