„Darėme stuburo operaciją, nes kiekvienas neatsargus judesys ar pakeltas daiktas galėjo nutraukti nervą, kuris atneštų nelaimę. Turėjau 2 avarijas per mėnesį. Viena – kai į mano mašiną įvažiavo kelių eismo taisykles pažeidęs asmuo. Kita, kai mergina visu greičiu įvažiavo į mus – aš buvau keleivio vietoje“, – DELFI pasakojo E. Santos.

Po sėkmingos operacijos šešių vaikų mama sparčiai sveiksta ir nestokoja pozityvių minčių. Be to, kaip pati tikina, jau šiandien pat kelsis iš lovos.

„Aš labai pozityvi, todėl nei viena liga ar pooperacinė stadija neužsilaiko. Šiandien jau kelsiuos, nes Giano reikia pas dantistę vežti, nors gydytojas griežtai uždraudė vairuoti bent savaitę. Aš jaučiuosi pakankamai gerai, kad sėsčiau už vairo, juk esu lietuvė, o ne tingi amerikonė“, – tikino moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (255)