Jokių pavojų nepabūgusi Geltona kelionę į Malaiziją ir dalyvavimą realybės šou vadina įspūdinga patirtimi, kuri dar labiau subrandino jos asmenybę ir suteikė daug minčių kūrybai.

“Tiek daug patyriau įspūdžių, kad, norėdama jais pasidalinti, esu priversta juos klasifikuoti. Kitaip turbūt nesugebėčiau perteikti savo artimiausiems žmonėms ir gerbėjams visko, kuo gyvenau visą tą laiką Malaizijoje”, - atviravo Geltona.

Prie didžiausių malaizietiškų netikėtumų Geltona priskiria tenykštį klimatą ir džiungles.

“Išlipusi iš lėktuvo nežinojau, ką daryti su oru: ar juo kvėpuoti, ar jį tiesiog ryti. Savo kailiu patyriau, koks iš tikrųjų drėgnas Malaizijos klimatas”, - dar neišdilusiais įspūdžiais dalijosi dainininkė.

Malaizietiškos džiunglės visai neatitiko tų, kurias Geltona įsivaizdavo: “Nuolat mus supę džiunglių vaizdai neturėjo visiškai nieko bendra su per televizorių regėtu grožiu, kuriame daug žalumos ir netyko jokie pavojai. Aš su kitais realybės šou “Džiunglės” dalyviais negalėjau mėgautis laukinėje gamtoje bręstančiais egzotiškais vaisiais. Neturėjau galimybės pasivaikščioti tankiai apaugusiais bekraščiais plotais, jei rankoje neturėjau didelio peilio”.

Nemaloniausią įspūdį Geltonai paliko dėlės, nors atlikėja pripažįsta, kad su šiais gyviais ji taikiai sugyveno.

“Nesėsk ant žemės ir negulėk. Nemiegok nepridengusi rūbais bent mažiausio kūno lopinėlio,- taip Geltona nusako būdą, kuris apsaugo ne tik nuo Malaizijos žemę praktiškai nuolat dengiančio purvo, bet ir nuo dėlių. - Šiaip jos nėra pavojingos, bet sukelia diskomfortą, nes įsisiurbusios išleidžia kažkokią medžiagą, kuri stabdo kraujo krešėjimą. Ne kartą teko matyti, kaip ryte prabudusių realybės šou dalyvių drabužius puošia kraujo dėmės”.

Geltona prisipažįsta, kad dalyvavimas realybės šou “Džiunglės” jai suteikė galimybę ne tik išbandyti save fiziškai ir morališkai, bet ir leido suprasti kai ką naujo.

“Pirmiausia, Malaizijoje suvokiau, kokie civilizuotų kraštų žmonės visko pertekę ir išlepinti. Pasinėrus į pirmykštės bendruomenės gyvenimo būdą, labai aiškiai tai suvoki ir iš naujo įvertini visus techninės revoliucijos pranašumus. Tačiau man Malaizijoje labiausiai trūko ne daiktų, be kurių sunkiai įsivaizduojama kiekvieno civilizuoto žmogaus kasdienybė, bet artimųjų – tėvų ir draugų.

Be to, šou dėka supratau dar vieną dalyką, kuris mane maloniai nustebino: aš nesu tokio uždaro būdo žmogus, kaip maniau esanti. Su kai kuriais realybės šou dalyviais labai susidraugavau, manau, palaikysime ryšį ir ateityje”.

Geltona neslepia, kad jos dalyvavimą realybės šou “Džiunglės”, kupiną naujovių, egzotikos, pavojų ir nuotykių, aptemdė tik keli dalykai.

Atlikėjos teigimu, Malaizijoje jai labiausiai trūko vienatvės, mat dainininkė yra įpratusi medituoti ir užsiimti joga. Klaipėdietei tolimoje šalyje trūko ir lietuviško maisto. Pasigedo dainininkė ir pamėgtos žaliosios arbatos. Geltoną nustebino, kad Malaizijoje vietiniai mieliau geria juodąją arbatą, pagardintą kondencuotu pienu.

“Vietinis maistas atrodo skanus, kai ragauji jį pirmą kartą. Antrąkart gomuriui siunčiami signalai nebėra malonūs, o trečiąkart valgai per jėgą ir tik todėl, kad maisto reikalauja organizmas. Tai todėl, kad malaizietiškame maiste specifinių prieskonių daugiau nei kitų produktų”,- sakė Geltona, kuri vos pravėrusi mamos buto duris, suskubo skanauti lietuviško troškinio, pagardinto tik druska bei česnaku, ir mėgautis kvapnia lietuviška duona.

Šiuo metu atlikėja, sėkmingai užbaigusi adaptacinį periodą tėvynėje, kartu su visais savo artimaisiais ir gerbėjais laukia realybės šou “Džiunglės” transliacijos per TV3 pradžios, kad dar kartą mintimis galėtų grįžti į tolimą egzotišką šalį.

Geltonos viešnagę Malaizijoje atspindės ne tik netrukus pasirodysiantis realybės šou. Laukinės gamtos vaizdai bus panaudoti ir naujausiame atlikėjos vaizdo klipe, kurį žiūrovai išvys rugsėjo pabaigoje.