Ieva Mackevičienė (27) atsisakė druskos

Metukų sūnų Motiejų auginanti Rolando Mackevičiaus žmona praėjus vos keturioms savaitėms po gimdymo svėrė mažiau negu pastojusi. Jauna moteris svorio atsikratė laikydamasi griežto režimo. Prieš gimdymą 59 kilogramus svėrusi Ieva iš raciono visiškai išbraukė druską. Įtakos turėjo ir dažnas vaikelio nešiojimas.

Dietomis netikinti moteris prieš pusę metų pradėjo aktyviai sportuoti. Liaupsių treneriui Ignui Bakėjui negailinti Ieva sako, kad kiekvieną dieną, kol du jos brangiausi vyrai miega, ji lieja prakaitą rūpindamasi ne tik dailia figūra, bet ir šviežia galva. „Nesvarbu, koks esi žmogus, ar viešas, ar neviešas, visų pirma turi gyventi dėl savęs, o ne dėl kitų. Jei puikiai jautiesi taip, kaip atrodai, kam ką nors keisti? Na, o jei norite numesti svorio, geriausia sveikai maitintis ir nesėdėti ant sofos apsikabinus batoną“, – jaunoms mamytėms pataria Ieva.

Rolandas ir Ieva Mackevičiai

Natalija Bunkė (32) pasirinko sulčių dietą

56 kilogramus sverianti Natalija gimdymo laikotarpiu priaugo vos 12 kilogramų. Greita medžiagų apykaita nesiskundžianti moteris teigia, kad svoris pats krito, o jėgas atgauti ir išvalyti organizmą padėjo sulčių dieta. „Nevartojau riebių produktų, savaitę laikiausi sulčių dietos. Greitai grįžau į vėžes ir atgavau jėgas. Manau, scenoje papildomi kilogramai tiesiog netinka“, – žurnalui MIESTE.lt sakė dainininkė. Natalijos nuomone, Lietuvoje moterys labai gražios, o dauguma mamų gali puikuotis ne tik dailiomis atžalomis, bet ir puikiomis savo formomis.

Moteris juokavo, kad dėl figūros didelių problemų neturėjo niekada. Pavyzdžiui, mokykloje buvo pravardžiuojama Šiukšliadėže, nes daug valgydavo, bet svorio niekada nepriaugdavo. Smulkios blondinės formos beveik nepakito ir pagimdžius sūnų.

Natalija Bunkė