Per eilę metų, šio renginio metu paramai surinkti keli šimtai tūkstančių eurų, kurie paaukoti įvairioms organizacijoms bei iniciatyvoms. Šiuo metu Amerikos verslo rūmų Lietuvoje paramos fondas remia ir palaiko tris organizacijas: „Sidabrinė Linija“, „Avevitus“ ir „Gelbėkit vaikus“, rašoma pranešime spaudai.

Kaip ir praeitais metais, šių metų renginys vyko Vilniaus Rotušėje. Išskirtinio skonio ir elegancijos kupinas GALA labdaros vakaras šiemet kvietė pasijusti ir įsitraukti į filantropijos ir gėrio kupiną nuotaiką.

Praėjusiais metais užgimusi idėja GALA renginio metu apdovanoti Lietuvos asmenis, organizacijos ir įmones bei inciatyvas reikšmingiausiai prisidėjusias prie filantropijos, šiais metais kvietė tai padaryti ir vėl. Šį kartą buvo įteikti penki išskirtiniai „oskarai“ – labiausiai nusipelniusiems ir daugiausiai prie filantropinės veiklos prisidėjusiems asmenims, įmonėms, organizacijoms bei iniciatyvoms.

Labdaringo vakaro akimirkos:

„Jau 22-antrus metus Amerikos verslo rūmų Lietuvoje organizuojama labdaros vakarienė sukviečia Lietuvos verslo ir politikos elitą prisidėti prie kilnaus tikslo. Tikime, kad skatindami dalintis ir padėti tiems, kam mūsų visų pagalba yra būtina, kuriame saugią ir stiprią Lietuvą. Gruodžio 9 d. renginio svečiams pristatysime „Grand“ aukcioną, labdaros laimės ratą, kurio prizai ir sumanymai nustebins ne vieną.

Praėję metai iškėlė didelę kartelę daugeliui, kalėdinis „Gala“ labdaros vakaras subūrė gausų būrį garbingų svečių, kurie išliko neabejingi kilniam tikslui prisidėti prie svarbių socialinių iniciatyvų, padedančių tiems, kam labiausiai reikia šios pagalbos. Visų dalyvių dėka mums pavyko surinkti rekordinio dydžio pinigų sumą mūsų renginio istorijoje. Tikimės, šie metai bus ne ką mažiau stebuklingi“, – sakė Amerikos verslo rūmų Lietuvoje vykdomoji direktorė Živilė Sabaliauskaitė.

Renginio garbės svečiai – JAV ambasadoriaus pavaduotojas Tamir Waser, JAV ambasadorė Baltarusijoje Julie Fisher, Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys bei kiti garbingi svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją