Panašu, kad sėkmingai pagimdžiusi pirmagimę G. Alijeva palengva atsigauna, mat ketvirtadienį jau buvo prisijungusi peržvelgti savo anketą tinklalapyje.

Dainininkė džiugia proga sulaukė tiek bičiulių sveikinimų, kiek retai kuri įžymybė sulaukia panašiomis promogis. Nors atlikėjos padėka lakoniška, panašu, kad Godos nuotaika – puiki.

„Ačiū labai visiems! Aš pati laimingiausia Mamytė pasaulyje“, – būriui savo draugų tinklalapyje paskelbė Goda.

Bičiulės gimus pirmagimei nepamiršo pasveikinti Oksana Zlatkovaitė, Egmontas Bžeskas, Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė, Jurgita Kiguolė, Rima Triškutė ir kiti draugai.

Vieną ryškesnių sveikinimų G. Alijevai skyrė dainininkė iš Kauno, visai neseniai pradėjusi kosmetikos verslą, Eglija Vaitkevičė. Greta linkėjimų moteris pažėrė spėjimų, kokia bus žinomos dainininkės duktė.

„Mieloji, sveikinu tave ir tavo mažylę. Svarbiausia, kad būtumėte sveikos ir gerai miegotumėt. Patikėk, kol kas daugiau nieko nereikės! Daug tau pienelio ir gero mergytei apetito“, – sveikino Eglija ir pridėjo: „Jei pagimdei gegužės trečiąją, tai dukrytė turėtų užaugusi būti menininke, aktore, muzikante, bet būtinai profesionale (ne pop), labai romantiška ir gili asmenybė. Tad turėsi per savo gyvenimėlį ką veikti – lakstyti per būrelius ir užsiėmimus. O tėvelis turės kaupti pinigėlius mergaitės ateičiai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją