G. Lebedeva neslėpė, kad svarbiausi dalykai, padedantys jai džiaugtis puikia figūra, yra sveika mityba ir sportas. Greta įsitikinusi, kad svarbiausia – vakare nusivalyti makiažą, kitaip oda labai greitai sensta.

„Nuolat darausi veidui ir plaukams kaukes. Kadangi jie yra natūralūs, tenka juos itin atsakingai prižiūrėti. Plaukų ir veido priežiūros priemones perku iš grožio salonų. Girdėjau, kad plaukams labai tinka ricinos aliejus. Bet po tokios kaukės jie atrodo labai riebaluoti. Anksčiau dariau kviečių daigų kaukę, bet paskui tenka plauti galvą dešimt kartų. Esu turėjusi ir trumpus plaukus, iškarpytus. Bet man geriausia – tiesūs, ilgi.

Jokių kirpčiukų ir iškarpymų man nereikia. Plaukus dažyti patikiu tik mamai, pasitikiu jos rankomis. Ji dažo man plaukus su dažais iš prekybos centro. Neinu į kirpyklas ir neperku brangiausių. Gal tik vieną kartą esu dažiusi plaukus grožio salone“, – kalbėjo atlikėja.

Greta kiekvieną mėnesį lankosi pas nagų ir blakstienų priauginimo specialistes. Dainininkė tikino, kad šios procedūros kainuoja iki 200 litų. Nors mergina dažnai sulaukia komentatorių kritikos dėl intensyvaus įdegio, Greta tikino, kad soliariume dažnai nesilanko – užsuka kartą per savaitę. „Neseniai buvau Egipte, tad man to įdegio pakanka iki dabar. Tikrai nesilankau soliariume kiekvieną dieną. Esu scenos žmogus, tai normalu, kad turiu prižiūrėti save. Tu turi atrodyti kaip žvaigždė“, – juokėsi Greta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)