„Norėjome pasiilsėti, į ekskursijas nevažiavome, mieliau laiką leidome prie baseino, jūros. Vienas iš mūsų draugų plaukė nardyti, bet aš atsisakiau. Kažkaip prisibuvau po vandeniu projekte „Šuolis“ (juokiasi). Aleksandras taip pat nenorėjo nardyti, mat jo draugas yra patyręs ne itinm malonių nuotykių po vandeniu. Atostogos buvo išties puikios. Patiko ir viešbutis, ir kambariai, ir aptarnavimas. Vakarais eidavome stebėti viešbučio programų“, - DELFI kalbėjo dainininkė.

Vienintelis dalykas, gadinęs Gretai atostogas, vietinių dėmesys, kurio jai niekaip nepavykdavo išvengti. Vos mergina likdavo be savo sužadėtinio, iškart prieidavo viešbučio personalas ir imdavo merginti, rodydavo dėmesį. „Jaučiau didžiausią dėmesį, kuris mane trikdė“, - skundėsi Greta.

Pusantrų metų atostogų neturėjusi G. Lebedeva norėjo tik poilsinės kelionės. Merginos minčiai pritarė ir Aleksandras. Tiesa, pora neišsižada minčių išvykti ir į pažintinę kelionę. Viena iš norimų krypčių – Tailandas. „Dabar ilgai neturėsim atostogų, nes Aleksandras ruošis pasaulio čempionatui, o man daug koncertų. Savaitės atostogų man tikrai neužteko, norėjosi dar“, - juokėsi pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (436)