Pirmą kartą Sicilijoje lankęsi TV laidų vedėja Goda Alijeva su vyru Rolandu trumpa pažintine-poilsine kelione liko patenkinti. Pora į Viduržemio jūros salą keliavo vieni.

„Keliavome kartu su vyru, o vaikus palikome prižiūrėti ir pasidžiaugti seneliams“, – DELFI sakė G. Alijeva.

Paklausta, kas Sicilijoje sužavėjo labiausiai, moteris akcentavo salos gamtovaizdžius ir maistą.

„Ko labiausiai norėjome, tai ir gavome – gerą maistą, gražius vaizdus, šiltą orą. Buvo išties smagu, bet gaila, kad malonumas truko labai trumpai. Žinoma, spėjome aplankyti įsimintiniausias vietas – senamiestį, amfiteatrus, muziejus, bažnyčias. Sala nuostabi – viskas tiesiog „wow“, – įspūdžiais dalinosi moteris.

Dešimtbalėje sistemoje G. Alijeva atostogas Sicilijoje įvertino aštuoniais balais, mat streso įvarė kalnuotose vietovėse tvarkomi keliai ir dar gerai neįšilęs oras.

„Atvykus į Siciliją pamatėme, kad yra tvarkomi keliai, todėl teko ilgai ir nuobodžiai važiuoti nesaugiais kalnų keleliais. Dėl to patyrėme nemažai streso. Nors ir spėjome pasideginti, tačiau oras nebuvo pats geriausias – dienomis sušildavo iki 28 laipsnių šilumos, o vakarais temperatūra staigiai nukrisdavo, pakildavo vėjas“, – DELFI pasakojo moteris.

Dainininkė, buvusi grupės „69 danguje“ narė pasakojo, kad tiek ji pati, tiek jos vyras susilaukė siciliečių dėmesio.

„Dėmesio tikrai susilaukėme. Italų vyrai mėgsta nužiūrinėti moteris, bet tai yra natūralu“, – sakė G. Alijeva.

TV laidų vedėja sakė, kad jau ilgai galvojo apie atostogas be vaikų ir džiaugėsi pavykusia kelione.

Kaip mes su vyru tarpusavyje sakome „kelionę užskaitom“. Nors man buvo labai sunku palikti vaikus kažkieno kito priežiūroje, bet žinau, kad kartais taip reikia ir netgi būtina. Pailsėjome tikrai gerai, bet aš labai pergyvenau ir nuolat apie juos galvojau. Kita vertus, kokybiškai pailsėjau, išsimiegojau, nestresavau dėl „mamiškų“ pareigų.

Daugiau G. Alijevos atostogų akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)